• 5
    rocky'nin ivan drago'yu dövmesi kadar ütopik bir olay yaşanarak beni büyük hayal kırıklığına uğratmış film. oysa ivan'ın hem gayri meşru yollardan kazandığı ekstra güç, hem de tabiatının hayvaniliğinden mütevellit 10 rocky'i üst üste koyup tek hamlede dağıtmasını bekliyordum. ah bu amerikalılar yok mu yağmurlu günde susuz bırakırlar adamı. bu anlamda amerikanlardansa ruslar derim, hep ivan'ı destekledim hala bir gün gelecek (bkz: ivan's revenge) adıyla bir film çekilecek diye beklerim.

    gariban rocky, 2 metrelik ivan'ı döver, amerikan askerleri gider gariban vietnamlıları katleder sonra da bir kahramanlık öyküsü diye kültür seviyesi düşük ülkelere kitler. bir nesil böyle ziyan oldu ulan.

    edit: rockyciler darılmayın hemen. offlar gelmiş peş peşe. fakat lafım stallone'ye değil, ivan drago'yu rocky'e maymun ettirenleredir.

    amerika ile alakalı düzeltme editi: ülkesel anlamda bir tercihim söz konusu değildir. entryden böyle bir anlam çıkaran gsuserlerin aklında bulunsun. spesifik bir mevzuda bir yorum yaptım sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın