resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30990
    yeter artık ben daha fazla ılımlı entry girmeyeceğim hakkında. ara ara sert entry de giriyordum ama yine de bir umudum oluyordu. hocadan umutlu olacak hiçbir veri yok şuan. takım kötü olabilir de yani şu aciz oyunun hiçbir savunulacak yanı yok. okan buruk neredeyse küme düşecek takımla şampiyonlar ligi'nde hem de ölüm grubunda elinden geleni yaptı ortaya bir şeyler koydu. biz kaç senedir ne oynuyoruz abi? takım kötüyse yenilelim de sürekli böyle aciz duruma düşeceksek, düşürmeyecek bir adamla çalışalım artık. bize de yazık.

    transfer yapıyoruz, adamlar canavar gibi, 2 ay geçiyor çöp! senin antrenör ekibin bu kadar mı vasıfsız? sürekli yeni transferler gelecek takım düzelecek diye transfer dönemi bekçiliği yapmak zorunda mıyız biz?

    her sezonun en az üçte birini çöpe atıp orada kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışıyoruz. hakkını da vermiş olayım; pandemi sezonunun ikinci yarısında, sonunda 6. olmuş olsak da ben oynanan oyundan memnundum. şanssızlık ve hakem hataları yüzünden bir türlü olmuyordu ama sahada güzel bir oyun vardı. o sezon da gitti okan kocuk'u günah keçisi etti gerçi. sonra da bir irfan can kahveci süreci yaşadık sonunda sorumlusu taylan ve oğulcan oldu, oldu da cezayı onlar mı çekti yoksa biz mi?

    koca 3.5 sezonda bize reva görülen sadece yarım sezon top oynamak mı? vefaysa vefa borcumuzu yeterince ödediğimizi düşünüyorum ben. fatih terim saha dışında hala iş gören bir figür ancak saha içinde bitmiş artık. vefa adı altında takımda kalmaya devam etmesi, bugüne kadar kulübe verdiklerinden eksiltmek dışında bir işe yaramıyor. gönül isterdi ki okan buruk veya farioli gibi genç ve kendini kanıtlama hırsına sahip bir hocayı takımın başına getirelim. ama hem terim yetersizliğini kolay kolay kabullenecek biri değil, hem de elmas terim'e ses edebilecek pozisyonda bir başkan değil. o yüzden biz yine el mahkum en azından bu senenin sonuna kadar bu utanç verici futbola katlanağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın