• 679
    üç yıldır merkez orta sahayı kiralıklardan kuruyor galatasaray. çekip de; hocam al sana makedon veya slovak ligi'nden 22 yaşında tabanca gibi orta saha, maliyeti de 1 milyon euro diyemiyor.

    ya da, 2 sene önceden bugünlerde sol bek aranacağı belli iken hala 29 yaşında alioski, van aanholt peşinde koşmak da nedir? iki koca yıl boyunca, 4 kıta da sol bek oynayacak uygun bir oyuncu bulamamak, teknik ekibi bu bağlamda ikna edememek de nedir? barcelona ya da manchester city içinde oyuncu aramıyorsun yani, nedir!

    halihazırda iki bekin varken, diğeri de sakatlanmışken, 1.2 milyon euro luk maliyetle tartışmalı bir yedlin topuna girmeden; aman hocam yapmayın, bak böyle bir adam var, 6 ay bununla kiralık idare ederiz, sonra açık pencerede duruma bakarız diyemiyor mu? diyemiyorsa orada olmamalı. eğer hoca her konuda bildiğini okuyorsa yine orada olmamalı.

    adı geçen berghuis, paulinho, alioski, aanholt, ounas, adnan januzaj, stanciu ise kimse kusura bakmasın oturduğum yerden alasını yaparım. scouting bu değil. geçenlerde bir haber çıktı, galatasaray gözlemcileri euro 2020 çeyrek final maçında danimarka'nın sağ bekini izliyorlar diye. yani bu habere inanmak istemiyorum. eğer doğruysa az daha bekleselerdi, finalde hep beraber izlerdik! yav arkadaş sen bu adamı buralara gelmeden bulacaksın, onu sana 7 yaşındaki yeğenim de söyler ki ne var bunda.

    scouting ekibimiz öyle müthiş çalışıyor ki, her oyuncumuza teklifler yağıyor bu arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın