• 20
    2010'da oynadıkları euroleague final four'undan sonra her geçen sezon ivme kaybeden ve son yedi yıldır da euroleague'deki yerini kızılyıldız'a bırakan sırp ekolü.

    ancak bu sezon büyük transferler yaparak içinde bulundukları eurocup'ı kazanıp tekrar euroleague'de yer almak istedikleri çok açık. efsane koç zelimir obradovic kariyerinin başladığı partizan'a geri döndü ve orada çok kısa sürede kazandığı euroleague şampiyonluğu hedefini bu kez biraz daha uzun vadeli koyduğuna eminim. kariyerinde 9 euroleague şampiyonluğu bulunan zeljko, döngüyü başladığı yerde tamamlamak isteyecektir. öte yandan sezonun oyuncu bazında ilk transferini ise, f4 takımı armani milan'da çok dikkat çekici bir sezon geçiren kevin punter'ı alarak yaptılar. punter, milan'ın iki kez yaptığı kontrat yenileme teklifini reddetti ve euroleague'den ciddi talipleri olmasına rağmen eurocup'da oynayacak olan partizan'la anlaştı. bu transfer bile bize partizan'ın büyük bir yatırım yaptığını ve hedefini gösteriyor.

    muhtemelen punter'ın etrafında kurulan, birkaç iyi amerikalı ve ağırlıklı slav oyuncuların yer aldığı klasik bir obradovic takımı temelleri atılıyor. belki bu sezon kupa ikide yer alıyorlar ancak, avrupa basketbolunun izlenme rating'i en yüksek takımlarından olacakları aşikâr.
App Store'dan indirin Google Play'den alın