resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 81
    --- alıntı ---

    burhan can terzi - ajansspor özel
    galatasaray'da son bir haftadır büyük bir barış alper yılmaz bilmecesi yaşanıyor. sarı-kırmızılı kulüple ankara temsilcisi yaklaşık bir hafta önce her konuda anlaştı, iş bir tek kap bildirimine kaldı ve peki neden henüz kap gelmedi... işte olaylar şöyle gelişti...
    terim istedi ışıtan gün bitirdi
    galatasaray'da başkan burak elmas ve yönetimi göreve geldikten sonra fatih terim de florya'da iş başı yaptı. sezonu erken açan sarı-kırmızılıların kısıtlı bir süresi olduğu ortadayken terim ilk olarak yönetici ışıtan gün'den, keçiörengücü'nün kanat oyuncusu barış alper yılmaz'ı bitirmesini istedi. ışıtan gün de 24 saat içerisinde keçiörengücü başkanı ile masaya oturup işi bitirdi. 5 yıllık anlaşmada genç oyuncunun menajer payı 2 sezon için uygun görüşmüştü. taraflar da bu konuda mutabıktı. başkan burak elmas'a da anlaşma tüm detaylarıyla aktarılmıştı.

    ışıtan gün'den sonra farklı bir grup gitti
    ancak sonrasında burak elmas'ın önüne gelen farklı rakamlar içeren bir anlaşma geldi ve başkan şaşırdı. çünkü ışıtan gün ile keçiörengücü arasında yapılan anlaşması sonrasında başka bir menajer grubu devreye girip yetkilerini galatasaray'a dayandırıp, oyuncunun menajeriyle 5 yıllık ücret üzerinde anlaşmıştı. hem burak elmas hem de ışıtan gün bu olay karşısında şaşkınlık yaşarken, bu süreçte barış alper yılmaz'ı fenerbahçe'ye götürmek isteyen başka bir grup da ortaya çıkmıştı.

    sedat tahiroğlu: 'sözümden dönmem'
    oyuncuyu fenerbahçe'ye götürmek isteyen ekibin, oyuncu tarafının menajerlik ücretini de yüksek tuttuğu öğrenilirken, keçiörengücü başkanı sedat tahiroğlu ise "ben galatasaray'a söz verdim bu sözden dönemem" diyerek tavrını ortaya koydu. transfer süreci bu yaşananlardan dolayı uzadı. başkan burak elmas sonrasında sürecin bizzat içine dahil oldu ve konuyu nihayete erdirdiği belirtildi. barış alper yılmaz konusunda bu dakikadan sonra bir kaza yaşanması beklenmiyor ve genç yıldızın galatasaray'a transferinin çok yakın zamanda kap'a bildirileceği ifade edildi.

    --- alıntı ---

    https://ajansspor.com/...aatte-bitirdi-577008
App Store'dan indirin Google Play'den alın