resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 71
    surada https://mobile.twitter.com/.../1408721184313823233 arkadas bayagi detayli bir sekilde video kesitleri paylasmis kendisi hakkinda.

    tabii ki kendisi hakkinda profesyonellerin fikirleri cok onemli ama gordugum kadariyla repertuari iyi ve on tarafin tamamini yedekleyebilecek bir oyuncu baris alper.

    konusulan bonservisler bana da cok abartili geldi, ancak icine girdigimiz degisimi cok ama cok olumlu buluyorum. diger arkadaslar da bahsetmis tekrar etmeyecegim ama bonservisi bitmis oyuncuya maas seklinde izledigimiz transfer politikasindan ortaya cikan takimlari biliyoruz. yahu bir defa iyi bir kaynagi bedavaya aliyorsan bunun bir sebebi vardir, ve bu sebep cok dusuk ihtimalle bizim isimize yarayacak bir sebep oluyor genelde. bu arkadasin en kotu ihtimalle 700-800’e satisini gerceklestirebiliriz ki bu da bayagi en kotu ihtimal. makaslar kapanacaksa bir defa kendi ligimizden, alt liglerden, altyapilardan beslenecegiz. bu boyle matematiksel bir esitlik gibi benim gozumde, bakiniz 2000 uefa.

    ayrica on tarafa hareketlilik, fizik kalite katmasi acisindan da iyi bir katki alabilecegimizi dusunuyorum. hocanin kendisinden bir burak yilmaz cikarmasi isten bile degil ancak kanatta dahi gelecek vaadediyor.

    cok fazla oyuncu konusuluyor, nasil bir planlama dusunuluyor tamamini bilemedigimiz icin yorumlarimiz hep eksik kalacak. ancak profil, dusunce, falanca 32 yasindaki elemanin kulubu bonservissiz birakacakmis, maasta anlasirsak olurdan cok daha umut verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın