• 1
    fenerbahçe mevcut başkanı ali yıldırım koç tarafından, sarf edildiği takdirde, sarf edeni fetö isimli terör örgütüne hizmet etmekle itham ettiği cümle.*

    bu nasıl bir ucuzluktur arkadaş? sen kimsin de insanları terör örgütüne hizmet etmekle itham ediyorsun? boğazınıza kadar boka batmışsınız, cas’ından uefa’sına 7 ayrı kurum sizi tescilli şikeci ilan etmiş, futbolda avrupa’nın en büyük kurumu uefa sizi, şike yaptığınız için, üstelik 2 kez, 3 sezon olmak üzere tüm organizasyonlarından def etmiş, inkar edemediğiniz kabak gibi tapeler çuval çuval ortaya serilmiş, hala insanları hayasızca itham edebiliyorsunuz. 7 yaşındaki küçücük çocuktan 77 yaşındaki torun torbaya karışmış dedeye kadar milyonlarca insan, şike yaptığınızı söylüyor. herkes mi fetö’ye hizmet ediyor? bu nasıl bir aymazlık?

    defalarca aynı yalanı söyleyerek, ağdalı cümlelerle esasın etrafında dolanıp gerçeği çarpıtarak ancak ve ancak güttüğünüz koyunları kandırabilirsiniz. bal gibi de şike yaptınız, müesses nizamın katkılarıyla, devrin savcıları, emniyet kuvvetleri şikenizin bilgi ve belgelerini usülsüz bir şekilde topladı denilerek düşürülen dava sizin şike yapmadığınıza ikna edemez kimseyi. neden bir kez olsun “tapeler sahte, bu konuşmalar yaşanmadı, hiçbirisi olmadı.” diyemiyorsunuz? diyemezsiniz çünkü babalar gibi şike yaptınız. bizim burada bir deyim vardır, “yüzü cıncıkla sıyrılmış” diye, hah işte, bir yüzünüz cıncıkla sıyrıldığı için dolambaçlı mahkeme kararlarına sığınarak millete iftira atma cüretini kendinizde buluyorsunuz.

    fenerbahçe şike yaptı.

    üstelik sadece 2010-2011 sezonunda değil, defalarca. 1953’te, amcaların, dedelerin anlattığı o naif, rant zincirleri tarafından sarılmamış futbol ortamında dahi galatasaray şampiyon olmasın diye lisanssız topçu oynatarak şike yaptı. 2000-2001 sezonuyla alakalı cihan oskay’ın ve oktay derelioğlu’nun 2006 senesinde telegol’de anlattıklarına bakın, nasıl şike yapıldığını görürsünüz.

    fenerbahçe şike yaptı.

    üstelik sadece futbolda değil, basketbolda da defalarca yaptı. 2010-2011 recep ankaralı ile nedim özsoy’un telefon konuşmalarında görürsünüz şikeyi. paniklemiş nedim özsoy’u, recep ankaralı’nın nasıl sakinleştirdiğini, “konuşsunlar, o iş bende” dediğini, galatasaray’ın, oktay mahmuti’nin emeklerinin nasıl hiç edildiğini görürsünüz. 2014 haziranında tbf’yle el ele kol kola nasıl şike yaptığını zaten hiç unutmadık. arsızlığa o kadar alışmış bir camia ki kadın basketbolda başkanı, bir başka kulübün başkanını tokatlayabiliyor, üstelik “daha fenasını yaparım, beni kızdırmayın.” diyebiliyor. eh, sağolsun müesses nizam, ayakları baş, hayasızları mağdur etti başımıza.

    “fenerbahçe şike yaptı” dediğim için terör örgütü organizasyonuna platin sponsor olabilecek kadar destek çıkan bir grubun bireyi, “fetöcü hakimler, savcılar üye oldu.” dediği kulübün başkanlık koltuğuna oturup beni terör hizmetçiliğiyle suçlayamaz. hemen her gün, eş dost ortamında, sanal mecralarda, bahsi geçen her saniye yaptığınız tescilli şikeyi anmaya devam edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın