resim
Zinédine Yazid Zidane
Görev:Yatırımcı
Takım:Rodez AF
Yaş:51
Uyruk:Fransa
  • 593
    oynadığı dönemde belki de dünyanın en iyi futbolcusu kendisiydi.

    futbolcu olarak da manager olarak da real madridile herşeyi kazandı. ben şahsen ispanya'yı ve real madrid'i çok sevdiğini düşünüyorum.

    bir süre önce '' real madrid'in ferguson'u * olmayacağım. '' diye bir açıklama yapmıştı. bunu bence hani bir takımı 20-30 yıl çalıştırmak istemediği için belirtti. orası çok açık zaten de, hani belki olmaz öyle, ama en azından farklı periyotlar da ben en az 4-5 defa daha çalıştıracağını düşünüyorum real madrid'i.

    şu an ayrılır mı bilmiyorum, ben bırakmasını istemiyorum şahsen.

    real madrid'de 2-3 tecrübeli oyuncu ve nerdeyse çoluk çocuk ile çok başarılı bir dönem geçirdi, sergio ramos'dan uzun süre yararlanamadılar, yıldız diye takıma katılan oyuncuyu * - bana pek bişey ifade etmiyor da - biliyorsunuz, uzun vadede bunları düşününce uefa şampiyonlar ligi'nde yarı finale kadar yükselmeleri bence başarılı olduklarını gösterir, bunun yanı sıra la liga'yı da kazanabilirlerdi, artık talihsizlik mi ne derseniz deyin bunun adına.

    kendisinin sanırım juventus ile ismi geçiyor, biliyorsunuz bir dönem ordada oynadı, belki gidip çalışmak istiyordur bilemiyorum ama bu sezon genel olarak bakarsak zinedine zidane bence başarılıdır, hani uzun süre olmasa bile bence şu aşamada real madrid'in başında kalmalıdır, devam etmelidir.

    bakalım önümüzdeki süreç neyi gösterecek, heralde 1-2 ay içinde herşey netleşir diyecektim; sanırım ayrılmış real madrid'den, ben yine de üstte belirttiğim gibi farklı dönemlerde en azından 4-5 defa daha çalıştıracağını düşünüyorum real madrid'i...

    bakalım şimdiki tercihi nasıl olacak kendisinin, milli takım mı kulüp takımları mı ? merakla bekliyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın