• 23
    bir entry hakkında bu kuraldan karar verilirken iyi düşünülmesi gereken karar. neden?

    çünkü sözlükte çok görüyorum, kulübün işleyişi ile ilgili çok çeşitli konularda bilerek veya bilmeyerek yanlış bilgi giriliyor. yazara bakıyorum gözüm keserse mesaj atıp "böyle böyle oldu istersen düzelt" diyorum. çok nazik arkadaşlar da var tersleyen de oluyor. bazen de gözüm kesmiyor hiç mesaj bile atmıyorum.

    mesela tüzük a derken yazar kardeşim geliyor tereddütsüz bu konuda b yapılmış veya yapılacaktır diyor. konu da bazen çok hassas bir konu olup paydaşlarını zan altında bırakıyor. veya kulüpte bir olay olmuş iyi kötü üyesi olarak ne olduğunu üye email gruplarından okuyorum. sözlükte bir bakıyorum tamamen farklı bir hikaye bir yazar kardeşim tarafından sanki oradaymış gibi yazılmış. yine hem yanlış bilgi veriliyor hem de paydaşlar zan altında bırakılıyor. dolayısıyla kenarından köşesinden dolanıp doğru bilgiyi vermeye çalışıyorum ki kafalar kirlenmesin.

    bu vesileyle bir de geribildirim yapayım. ben bu sözlükte tek cezamı kendi başlığım altında yanlış bilgi girip itham eden 2-3 yazara cevap verirken aldım. doğru mudur? doğrudur, hiç sesim çıkmaz. itham edenlere birşey yapıldı mı bilemiyorum. ama sonra dikkat ettim, 2-3 senedir dikkat ediyorum. benzer durumlarda bazen ceza veriliyor bazen verilmiyor. bir standart eksikiği göze çarpıyor. ha dünyanın sonu mu, değil. sözlük para verip hizmet beklediğimiz bir yer mi, o da değil. iyi kötü devam ediyoruz. sözlük herşeye rağmen eksik olmasın. seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın