• 56
    brighton‘ın kadro kalitesi galatasaray’ın kadro kalitesinden daha kötüdür. transfermarkt’a açın bakın, sahip olduğu kaç futbolcunun galatasaray’da oynamasını istersiniz ona göre karar verin...

    ancak biz biliyoruz ki galatasaray’ı premier lig’e atsan küme düşer! fatih terim maç sonu açıklamalarıyla 5 maç kenarda kalamaz...

    galatasaray’ın kadrosunu graham potter‘a versen biliyoruz ki bu kadar yani şu 2,5 sezon oynandığı kadar kötü futbol oynatamaz.

    chelsea thomas tuchel ile şampiyonlar ligi finaline kalmış, zidane, simeone, mourinhove guardiola‘yı yenmiş bir şekilde yoluna dolu dizgin devam ediyor. hem de oynadıkları futbol takdir edilerek.

    ancak bire bir aynı kadro lampard ile beraber bir türlü oturaklı futbol oynayamayan ve kötü sonuçlar alan bir takıma görüntüsündeydi.

    fatih terim bahanelerine o kadar alışmışız ki sorunu hep bahanelerde arıyoruz. allah aşkına şu kadroya fatih terim‘in istemediği kim getirildi?

    kadro kötü falan değildi, hoca kötüydü. müsebbibinin yönetim olduğunu iddia ediyor ancak ben yemem. yönetim kötüyse galatasaray için istifa etseydin de yeni yönetim gelseydi!

    başlarım sözüne!
App Store'dan indirin Google Play'den alın