• 18
    katılamayacağız sezon.

    yani ben anlamıyorum bazen taraftarımız fazla hayâlci davrandığından mı böyle düşünüyor yoksa hakikaten buna mı inanıyor emin değilim ama şampiyonlar ligi elemelerini geçebileceğimizi düşünmek şu an imkânsızı düşünmekle eşdeğer bir durum bana kalırsa, ben çok mu kötümserim bilmiyorum ama en azından son yıllardaki gerçekler benim fikrimle paralel.

    galatasaray futbol takımı lig sonuncusuna karşı bile sahada ezilebilen, koca sezonda birkaç maçta dahi güzel bir futbol sergileyemeyen, sağa sola garip paslarla bir şey yapmaya çalışan, bireysel performanslarla bir şekilde maç kazanmaya çalışan bir takım.

    avrupa'nın vasatı geçtim vasat altı takımları bile iki üç pas yapıp aklımızı başımızdan alabiliyor.

    önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'ne katılabileceğimizi kesinlikle düşünmüyorum hatta lig birincisi direkt şl'ye gitmedikçe herhangi bir türk takımının da artık şampiyonlar ligine gidebileceğini düşünmüyorum.

    buradan avrupa ligi'ne katılabilmek için kaç maç oynanıyor emin değilim, şayet üç maç falansa avrupa ligi'ne bile katılamayız.

    bu kötü futbolla en fazla yerel lig şampiyonluğu kazanabiliriz, onun için de çok çaba gerekmiyor, bu seneki berbat futbolumuza rağmen 1 puanla ve hatta 1 golle kaçırdık şampiyonluğu.

    avrupa hayâl artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın