• 61
    maçın kesinlikle 0-0 biteceğini düşünmüyorum. çünkü göztepe savunması illa ki gol yiyor. önemli olan göztepe gol atabilecek mi? kaç tane atabilecek?

    bjk'de ise nkoudou ve gökhan töre'lik bir maç gibi görünüyor. göztepe savunması bu 2 oyuncuyla çok uğraşacak. bjk'nin attığı orta kafa gol şekillerini göztepe bu sezon çok yedi. göztepe maçı özetlerini izlediğimde sık sık atiba ve larin'in oralardan attığı goller gözümün önüne geldi.

    bjk son haftalarda dikkat ederseniz maçın ilk 2 dakikası içerisinde mutlaka bir şut atmayı başarıyor rakip kaleye. yani hızlı başlama derdindeler. daha maça ısınmamışken göztepe tarafı bu anlarda bir gol yerse geçmiş olsun. özellikle ilk 15-20 dk göztepe çok dikkat etmeli.

    jahovic, halil ve ndiaye yakaladığı pozisyonları gole çevirmeli. fırsatları değerlendirebilmeli. özellikle ndiaye çok beceriksiz. umarım bugün şansı yanında olur.

    göztepe akan oyunda ve duran toplarda ceza alanı içerisinde iyi pozisyon alamıyor ve yapılan ortalarda gol yeme riskleri artıyor.

    bakalım neler olacak. bjk kazanırsa en fazla 2 farklı kazanmalı ki bize 5 atmak yetsin.

    başarılar renktaş kulüp. bu geceyi sarı kırmızı gece olarak analım!

    edit: bu maçta bjk'nin atacağı olası erken bir gol umarım bizim takımın modunu düşürmez. göztepe öne geçerse de bizimkileri gevşetmez umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın