• 13
    göztepe maç satacak bir kulüp değil. kulüp ve takım yapsa taraftarı sindiremez bunu. zamanında demba ba göztepe'deyken bjk'ye atmadığı gol sonrası taraftarlar sebebiyle göztepe'den gönderildi demba ba. kulüp ve takım bir şeyler yapsa taraftarının tepkisinden korkarlar. yemez yani bunu yapmak.

    göztepe son 10 maçında eskiden yeniye sırasıyla:
    - sivasspor (mağlup) 3-5
    - (d)kayserispor (berabere) 1-1
    - rizespor(galip) 2-0
    - (d)hatayspor(galip) 2-3
    - galatasaray(mağlup) 1-3
    - (d)karagümrük(berabere) 1-1
    - trabzonspor(berabere) 1-1
    - (d)antalyaspor(galip) 2-3
    - konyaspor(mağlup) 0-1
    - (d)gençlerbirliği(mağlup) 5-3

    taraftarı olmadan pek de kendi evinde oynadığı maçlarda bir üstünlüğü söz konusu değil. bu 10 maçın 5'i evindeydi ve 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyeti var.

    burada sivas ve son gençler maçının skoru şaka gibi. ikisinde de öne geçti ama kaybetti aynı skorlar. biri evinde biri deplasmanda. iyi başladığı maçlarda bir anda her şeyi berbat edebiliyorlar. konsantrasyon kayıpları yaşıyorlar sanıyorum.

    göztepe bu açıdan hiç ümit vermiyor bana bjk'den puan alacağı konusunda.

    sezonun ilk maçında bjk'nin evindeki maçta da 0-1 öne geçmiş ama 2 gol yiyerek kaybetmişti.

    göztepe dağıldığında birden çok gol yiyebilir bir takım maalesef. yani 80. dk maç beraberedir maç biter bir bakmışsın 0-3 yenilmişler. savunmaları güçlü değil.

    çok dengesiz takım göztepe takımı. yeni malatyaspor yerine kendileriyle oynamayı tercih ederdim. yeni malatyaspor'un 2 golden fazla yediği maç yoktur ve maalesef bizimle de ligde oynadıkları maçlarda 2'den fazla yedikleri yok gibi.

    tüm bunları düşündüğümde bjk kazanır görünüyor.

    ama bir de işin psikolojik tarafı var. son maç stresini teknik heyeti ve futbolcular ne kadar kaldırabilecek bakalım.
    19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı'nda da bize beraberlik yetiyordu ama o maçta ne çektik bir biz biliriz. bjk'ye beraberlik yetmeyecek. illa kazanmak zorunda. eğer erkenden goller bulamazlarsa iş psikolojilerinin bunu ne kadar kaldırabileceğine bakacak.

    moraller bozuk ve ilk kez böyle bir maç yaşayacaklar. bjk ikinci yarıda öne geçse bu sefer gol mü yemeyeyim yoksa daha mı çok gol atayım diye kafayı yiyecek. bu yüzden ilk yarı ve ikinci yarının ilk 15 dk çok kritik. sonra olacaklar tamamen kaos ortamıdır. bir de ilk yarı berabere biter veya 1 farkla önde biterse devre arasında bizim maça bakacaklar. bizim maçta 3-0 gibi bir skor görürlerse o zaman telaşı izleyin beşiktaş'ta.

    ayrıca 3 gün sonra aynı stadyumda oynayacakları bir türkiye kupası final maçları var.

    göztepe halı sahada gazozuna oynar gibi oynamazsa işin psikoloji tarafı çok ağır gelecek beşiktaş'a. bjk'nin psikolojisini rahatlatacak olan erken atacakları bir gol olur.

    umarım en az dk 70'e kadar gol atamazlar ve biz ilk yarıyı 3-0 önde kapatırız.

    göztepe gol atar öne geçerse maç o andan da itibaren bir kaos futbolcuna evrilir.

    heh bir de göztepe'de zırt pırt değişen bir kaleci meselesi var. bir maç biri diğer maç öteki oynatılıyor. bakalım bu maçta kim kaleyi koruyacak.

    edit: göztepe'nin savunması da kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın