• 2725
    yırttık abicim yırttık.
    https://gss.gs/pnG.jpg

    bugün salernitana kazanırsa serie a'ya çıkıyor. rakip takım küme düştü, hocası zor günler geçiriyor çünkü eşine kadar tehditler alıyor. salernitana kazanır. bürolarda oran 1.37'lerde.

    holsten kiel 2 maçı eksik, eğer 2 sini de kazanırlarsa bundesligaya çıkmak için son 2 maça 4 puan avantajla girecekler. rakip hannover peşin satan gibi rahat pozisyonda. bürolarda oran 1.90 civarı, çifte şans 1.24.

    pordenone calcio - cosenza calcio: üst üste 2 takım. ligde sondan 4. ve 5. arasında 5 puan fark varsa sondan 4. direkt küme düşüyor. puan farkı şu an 7. yani ev kaybetmezse direkt ligde kalacak, dep kazanırsa play off oynanacak. erken gelen dep golüyle maç çok farklı yerlere gidebilir. 2.5 üst oranı büralarda 1.92

    esenler erok-çatalca: alt liglerin imparatoru selahattin dinçel defalarca yaşadığı 3. lig şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemek istiyor. burası çokomelli, 2 sene önce: `cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, "başakşehir'i kurduğum gibi bir de onun altında proje takım var, o proje takımı da mahalle takımı olarak çocukluğumda 14-15 yaşında oynadığım takım. o da başakşehir'in altyapısını oluşturuyor, esenler erok diye. ikisi de bunların başarılı gidiyor. esenler erok da ikinci sırada, o da çıkabilir" dedi.` ilk maçı erok 1-0 kazanmıştı. çifte şans bürolarda 1.20 ev kazanır 1.70lerde.

    spartak moskova-khimki: lokomotiv moskova puan kaybedince spartak moskova şampiyonlar ligine gidebilmek için büyük fırsat elde etti. sene başında yaşadıkları haksızlıklardan sonra kulüp başkanı baya isyanlardaydı, kadro hakkını verdi ve bugünlere geldi. zenit dominasyonuna göre yine iyiler. rakibi hedefsiz. spartak galibiyeti bürolarda 1.30.

    bu maçlar köy çeşmesi arkadaşlar, küpünüzü çeşme akarken doldurun.

    edit 1: salernitana maçı 3-0 ile tuttu.
    edit 2: pordenone maçı 2-0 ile ucundan sıyırdı. 1.5 üst alan varsa tebrikler.
    edit 3: holsten kiel 1-0 kazandı.
    edit 4: spartak moskova 2-1 kazandı.
    edit 5: esenler erok 2-1 kazandı.

    benim kumar burda biter. oğlum, çantayı getir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın