• 49
    formula 1'in tadını tuzunu kendileri kaçırmadı, onlara mühendislikleri ile karşılık veremeyen rakipleri tadı tuzu kaçırdı. bu çok ayrı. ancak bu kadar antipatik olmalarının sebebi her sene şampiyon olması değildir. tepesinden tırnağına sürekli zırlamalarıdır.

    pilotu lewis hamilton, "lastiklerim bitti güç kaybediyorum" der sonra gider en hızlı turu arka arkaya atar. araç içi her konuşmasında sürekli bir şeylerden şikayet eder.

    patronları toto wolff her sezon "bu sene favori biz değiliz, redbull bizden 954556 saniye daha önde, onları yakalayamıyoruz" der, arka arkaya 7 sezon şampiyon olur. utanmaz 8. sezonda da her yarış öncesi "en hızlı araç bizde değil" der yine markalarda uzak ara devam eder.

    bir de bunların nakıs ve memur bottas diye 2. pilotları var. antipatikliğin vücut bulmuş hali. anası babası ve kız arkadaşı dışında kimse tarafından sevilmez. en hızlı aracı kullanır ama hamilton'a rakip bile olamaz. kaza bela yarış kazanınca kutlamaya kendi takımından bile kimse gitmez erkenden dağılırlar. takım patronu 0.5 saniye fark varken "hadi en hızlı sensin geç önündekini!!!" der gider 5 saniye fark yer asjkdbasjdasb.

    velhasıl kelam antipatik bir ekiptir. ferrari de zamanında formula 1'e ambargo koydu hem pilotuyla hem araçlarıyla ancak şu an bile en çok taraftara sahip olan ekipler. antipati de hiç yaratmadılar. bu ekibin hegemonyası bittiği an ne taraftarı ne de seveni bakımından ilk 5 ekip arasında bile bulunmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın