resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29738
    normalde ben de seneye son bir şans verilebileceğini düşünüyordum ancak 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçına ve 1 mayıs 2021 beşiktaş hatayspor maçına tanık olduktan sonra kesinlikle seneye kalmaması taraftarıyım. hala istifa etmemesi gerektiğini düşünen arkadaşların, 1 mayıs 2021 beşiktaş hatayspor maçı sonrası neden hocanın başlığının yangın yerine döndüğünü anlamadıklarını düşünüyorum.

    olay kaçan şampiyonlukta değil. bugün gördüğümüz gelecek sezonun bir fragmanıydı. gelecek sezon beşiktaş bu topal kadrosunu kesinlikle güçlendirecek ve zaten iyi olan oyununu da çok büyük ihtimal ilerletecek. biz ise oyun olarak 3.5 sezonda dişe dokunur bir ilerleme kaydedemedik. koca 3.5 senede 19/20 sezonunun ikinci yarısı ve bu senedeki çok kısıtlı aralıklar haricinde ben izlediğim şeyden hep nefret ettim.

    fatih terim'in istifası 2 sezondur başarısız olduğu için değil, 3. sezon da başarısız olacağı gün gibi ortada olduğu için isteniyor. hoca diyor ya, "galatasaray'ın adının olduğu yerde her zaman umut vardır!" diye. bizim umudumuz tükendi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın