• 37
    kazanmamız takdirde son 5 hafta kala tekrardan şampiyonluğun en ciddi adayı olabiliriz, 24 nisan 2021 beşiktaş kayserispor maçı'nda beşiktaş'ın puan kaybedeceğini düşünüyorum, umarım 3 puan kaybederler. 25 nisan 2021 fenerbahçe kasımpaşa maçı'nda fenerbahçe muhtemelen kazanır ama bir ihtimal kasımpaşa'nun sürpriz yapma ihtimali de var.

    iki rakibimizin beraber kalması ve bizim kazanmamız durumunda puan durumu şu şekilde olacak;

    1- beşiktaş (73)
    2- fenerbahçe (70)
    3- galatasaray (69)

    ligin bitmesine 5 hafta kala liderin sadece 4 puan gerisinde olacağız, ve bir maçımız da beşiktaş ile. beşiktaş maçına kadar kayıpsız gitmek zorundayız.

    antalya, konya ve gençlerbirliği ile oynayacağız. 4. maçımız beşiktaş ile. bu üç maçı kazanıp 75 puan ile beşiktaş maçına çıkmalıyız.

    beşiktaş ise bu süreçte kayseri, rize ve hatay ile oynuyor. hatay maçında 3 puan, rize ve kayseri maçlarında 2 puan bırakma ihtimalleri yüksek. beşiktaş maçına beşiktaş'ın 2-3 puan gerisinde de çıkabiliriz, önünde de çıkabiliriz, aynı puanda da çıkabiliriz. tek yapmamız gereken antalya, rize ve gençlerbirliği maçlarını kazanmak.

    fenerbahçe'nin durumuna bakalım, bizim beşiktaş maçına kadar kasımpaşa, alanya, erzurumspor ve ankaragücü ile oynayacaklar. 4/4 yapabileceklerini düşünmüyorum, en kötü ihtimalle bir maçta 3 puan bırakacaklardır. 3 galibiyet 1 yenilgi alsalar bile üstte dediğim senaryo gerçekleştiği durumda hem biz hem de fenerbahçe 78 puanda olacaktır, beşiktaş'ın puan olarak daha altta kalacağını düşünüyorum.

    ligin 38. haftası itibariyle ikili averaj sayesinde 78 puan ile lider oluruz bu durumda. önümüzde iki maç kalıyor, denizlispor(d) ve yeni malatyaspor. kalan 2 maçımızı kazanmamız takdirde rakiplere bakmadan da şampiyon oluyoruz.

    çok zor değil, kritik nokta beşiktaş maçı. beşiktaş maçına kadar 3 tane final maçımız var. bu 3 maçı da rahatlıkla kazanabilecek güçteyiz. yeter ki tam konsantrasyon ile bu 3 maçtan 9 puan alıp beşiktaş maçına 75 puan ile çıkalım. göreceksiniz beşiktaş kesinlikle bizim maça tüm maçlarını kazanarak gelmeyecek. final maçı olacak beşiktaş maçı, kazanmamız takdirde altımıza alabileceğimiz şekilde bir puan durumuyla çıkacağız o maça. tek kritik nokta fenerbahçe'nin o maça kadar 3 puan kaybetmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın