• 20
    21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçı'nı kazanmış olarak çıkmış olsaydık, beşiktaş'ı aynı gün oynayacağı kayserispor maçında puan kaybına sürükleyecek stresi vereceğimiz mücadele olacaktı. ama biz ne yaptık: hiçbir şey olmamış gibi amannn banane ne diyerek, puan farkını 4'e düşürme ( rakibinle maçın da varken belki de 1'e) şansını umursamayarak şampiyonluğu net bir şekilde elimizin tersiyle ittik. şimdi senin rakiplerin neyin stresine girecek? kazamıyorsun ki neyinden çekinecekler, neyinden korkacaklar?
    ya allah rızası için en azından rakipleri yalandan da olsa hafif gerseydik be.. döndü dolaştı yine o suçlu oldu, bu suçlu oldu ama asıl kahramanlar asla suçlu olmadı..

    ben şahsen bıktım artık son 2 sezondur aynı döngüye kapılmaktan. sezonun ilk devresinde puanları kaybet kaybet, sonra yalandan 8- 9 maçlık seri yap ve yine başa dön bu defa tersten kazanamama serisi yap.. havluyu fiili olarak atmak için de bekle dur.

    yok arkadaş!! şampiyonluğu isteyen takım hadi karagümrük, hatay maçlarını geçtim ama trabzon maçını kazanmak isterdi. bakın, kazanırdı demiyorum "kazanmak isterdi" diyorum. maalesef acı ama gerçek şu ki o toz kondurmadığımız kişiler bu yıl 1. olmak istemiyor. en azından bizim kadar istemiyor. takım iyice ego savaşlarına sahne olan bir meydana dönmüş; kim kime dum duma.. bırakalım allah aşkına hala hayal görmeyi.. dalga geçiliyor bizlerle farkında bile değiliz.. bu kadar da olmaz büyük takımın kötü gidişi.. bu işte başka bir iş de var. tamam gücümüz yok, tamam sistemimiz yok vs. ama isteğimiz de yok..

    kaç haftadır bu maçla yeniden diriliriz diye beklemekten gına geldi.. ha o maç, ha bu maç diye diye umut ettik hep hüsrana uğradık, dalga geçer gibi öylece baktı sorumlular.

    birkaç maç önceye kadar umut eden taraftara çıkışan kişileri görünce sinir oluyordum. sanırım şu an o arkadaşları çok iyi anlıyorum.. çok yüksek ihtimalle bu maç berabere bitecek ve aynı saatte oynanacak maçta beşiktaş'ın, ertesi gün de fenerbahçe'nin kazanmasıyla beraber puan farkı biriyle 8, ötekiyle 5 olacak. ve en son umutlar da ölecek...

    artık galatasaray'ın vakit kaybetmesini istemiyorum.. mayıs ayında seçim bir an önce gerçekleşmeli ve her yönden, her açıdan yeni bir döneme girmeliyiz. kulüp kan kaybetmekten bir hal oldu, tedavi şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın