• 128
    galatasaray'ın katılımı ile ilgili bir gelişme yaşanması halinde bu oluşumun bir blöf olup olmadığı çok dikkatli incelenmeli. çünkü kurucu kulüplerin blöf yapacak gücü varken galatasaray'ın bu gücü yok. eğer blöfe atlarsak ve bu oluşum, büyüklerin uefa'dan istediklerini alıp ligi dağıtmalarıyla sonuçlanırsa, bize karşı hem tff'nin hem uefa'nın uygulayabileceği yaptırımlar karşısında çok çok zor duruma düşebiliriz. tabi eğer blöf değilse, kulübümüz bir senelik katılımla bile ihya olacaktır.

    zaten anladığım kadarıyla kurucu üyeler harici sadece 5 takımlık boşluk var. büyük olasılıkla bu boşluklara 5 farklı ülkeden maddi olarak en potansiyelli kulüpler davet edilecek ki, yerel federasyonların ve uefa'nın eli zayıflasın. bence davet gelse bile ilk sene kesinlikle katılmamamız gerekiyor. bir sene yaşananları takip edip bir daha davet gelirse yeniden değerlendirmek gerekiyor. yoksa avrupa süper ligi kulüplerinin istediğini almasına meze olmaktan öteye gidemeyebiliriz. ava giderken avlanmayalım!

    öte yandan gece yarısı bildirisiyle yapılan bu darbe girişimini kınıyorum. bunlar hep florentino perez'in cehapeli akrabaları yüzünden.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın