• 8
    12 kişilik liglerden bir tanesinde umuttepe engineers olarak pırıl pırıl parladığımız organizasyon. bıçkın delikanlılar, kimseye eyvallahı olmayan umuttepe gençliği, analizleri gelişmiş mühendis ekibi ve bacaksız nurkic ile yolumuza devam ediyoruz.

    ilk 12 hafta itibarıyla ligdeki son durum:

    https://gss.gs/AAm.png

    cimbom underdogs ve chicago strawberries adeta birer makine.

    lider underdogs'un takımında ekibimizin eski bir üyesi dropladığımz joe ingles'i görmek gururlandırdı. güncel istatistiklerini gördüğümde ise add/drop işleriyle ilgilenen staffımızın tamamına yeni işlerinde mutluluklar diledik. 12 haftanın 11'inde 3'lük kategorisinde rakiplerine acımamışlar. kadrosundaki iki numaralar vanvleet ve joe harris(olm bunu da ben droplamışım farkında bile değilim. şampiyonluk payından 2/13 isterim ona göre) bu alanda güzel taşımış. serbest atışta da liderliği paylaşıyor. en beğendiğim picki: 131. sıradan chris boucher. mükemmel.

    şikago çilekleri muhtemelen yarısında kyrie irving'e sövdüğü sezonda üst sıra draftı kafasına göre maçların yarısına çıkmıyorken epey iyi durumda. incelenmesi gereken bir kadro. ligin steal ve block alanında açık ara lideri. blokta rudy gobert takımı taşırken steal'de istatistikler paylaşılmış. bu sezonun mvp adaylarından jokic'in epey steal'i varmış beni şaşırttı. hem süperstarsın hem takımın en çok top kapan oyuncusu olmuşsun biraz da şov.

    şahsım: umuttepe engineers. draft'ta ikinci senem. son sıradan draft ediyor oluşum, 4. turda sabonis seçilmemişken nurkic seçme gafletim, ilk pickim devin booker'ın sezona süperstar seviyesinde başlamamasıyla epey demoralize başladım sezona fakat takım amblemimizde gördüğümüz, normal şartlarda yaşından ötürü draft performansından kuşku duyduğum kral lebron james'ın liderliği ile üçüncü sıradayız. tobias harris, julius randle, richaun holmes'un alt sıralardan çok iyi katkı vermesi ve fa'dan aldığım fenerbahçe altyapılı karakter yoksunu bireyin yüksek katkısının da payı büyük. benim takım da fg ve asist'te lig lideriymiş.

    miami nurheattin, ambleminde imparator olduğu için sempati beslediğim bir rakip camia. kadrosunda sabonis ve haliburton gibi aşırı kıskandığım iki oyuncu var. keşke benim olsalar. 12 haftada 11 hafta sayı kategorisini kazanmış. lamelo ball, haliburton ve anthony edwars'ı alt sıralardan seçerek mükemmel bir kumar oynamış ve tutmuş. kadrosunda sadece 10 değişiklik yaparak daily fantasycilere mesajı vermiş.

    g oats, blake griffin ve fultz gibi orta sıra pickleri sakatlığa kurban gitmesine rağmen üst sıralarda ve rebound kategorisinde lig lideri. giannis, capela ve drummond gibi iyi reboundcuları var. miami nurheattin ve ben ile arasında çok az bir puan farkı var. bu üçlü arasında sıralama yapmaya pek gerek yok. üçüncülüğü paylaşıyoruz gibi.

    özgür's team veya doncicspor. açıkçası doncicspor söylemim oyuncuya dayalı düzeni işaret ediyor. camialar arasında bir gerginlik yaşanabilir. biz maçımızı oynadık. fikstürde daha karşılaşmamanın rahatlığıyla pisleşiyor ve sataşıyorum. ligde herhangi bir kategoride şimdiye dek fire vermemiş tek takım. sayı kategorisinde 12 haftada 12 yapmış. bu konuda cidden iyi. bizim matchupımızda sayıda önündeydim iki gün kala. bir baktım 100 sayı fark yemişim o kategoride. ayrıca levert'i hastalık dönüşü f.a'dan ekleyerek eşsiz bir ölücülük yapmış. lavert kendisi bile kendisin f.a'dan almamıştır. geçmiş olsun tekrardan levert'e.

    gica's team, çok formda olduğum bir dönem beni 5-4 yenmişti. serbest atış kategorisinde liderliği 2 takım ile beraber paylaşıyor. bu sene fantasy'nin en verimli oyuncularından lillard ve zach lavine'e sahip. bir de bu camia ile de kendisinin haberi olmadığı bir soğuk savaşım var. kadroların yüzde birinde ekliyken daily add drop yaptığım ve paso 1 steal, 2 block aldığım robert williams kadrosunun daimi bir üyesi olmuş. çok da verimli bir oyuncuya döndü kendisi. hayrını görsün fakat sorsun bakalım gönlünde hangi camia yatıyormuş evladın.

    kinder bologna, 8. sıradan play-off'a göz kırpıyor fakat ensesinde iki takım var. ligdeki en büyük takası gerçekleştiren iki ekipten biri. westbrook, oladipo ve j. allen alıp anthony davis, dort ve lou williams'ı verdi. steal alanında 12 haftada 10 galibiyet almış. vucevic, westbrook, jimmy butler, christian wood vs. aslında iyi bir kadrosu var. play-off'a kalırsa play-off'ta zorlu bir rakip olur.

    atlarla hawks, güncel 13. hafta rakibim. şimdilik müsabaka ortada. 4-5 önde. kadrosundaki oyuncuların çoğu sezon öncesi ranking'in gerisine düşmüş. dropladığı norman powell, g oats'ta iyi performans veriyor. thomas bryant ve kemba'nın durumu malum. ligde son düzlükte kat'ın iyi performansına çok ihtiyacı var.

    ozan's official team. açıkçası lige girerken birinci olur diyordum. adamı nazif kalk öss'yi kaçırdın diyerek draft'a getirdik. ilk pickini kendi yapamamış bile olabilir. tam bir takas bağımlısı. ara ara geliyor "aga droplayacağın oyuncuları takaslayalım bari bi haftadır takas yapmadım harmanım." diyor. tuhaf biri. kinder bologna ile büyük takası gerçekleştiren ekip. antony davis'e sövüyor olsa gerek. kadrosunda lowry, cp3 gibi kıskandığım isimler var. bu isimler varken doğal olarak 12 haftada 10 kez asist kategorisini almış. benle beraber lider asistte hafta/galibiyet oranında.

    team vlado, pek play-off umudu kalmamış gibi. serbest atışta 12 haftada 10 galibiyet almışlar. aslında kadrosunda bu sezon mükemmel performans veren orta sıra pickleri var. 5. sıradan jaylen brown, 6. sıradan myles turner almak mükemmel iş.

    kibagabaga, lige renk katıyor. isabet oranları ve turnover dışında lig sonuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın