• 430
    19 mart 2021 bayern münih anadolu efes basketbol maçının son anlarında alenen hakem katliamına kurban giden takım. hatta öyle bir durum ki, ispanyol marca gazetesi dahi bu hadiseyi sayfalarına taşıdı "efes'e çifte soygun" başlığı altında:

    https://www.cumhuriyet.com.tr/...cifte-soygun-1821974

    söz konusu maçın bitimiyle birlikte ergin ataman'ın hakem triosunu yönelik bir tepkisi olmuştu. ergin hoca tepkisinde en ufak bir hakaret ya da küfür bulunmadığını, yalnızca duruma isyan ettiğini ifade etmişti ki 7-8 saniyelik bir feveran anıydı. geçtiğimiz sezon yoluna doludizgin devam eden efes'i bir kez bile onore etmeyen euroleague yönetimi ergin hocanın hakem triosuna yönelik "isyanından" o biçim rahatsız olmuş olmalı ki kendisine 1 maç ceza verdi dün. evet yanlış okumadınız, hakaretsiz ve küfürsüz itiraza 1 maç ceza verildi euroleague'de. şaşırdım mı? hayır. varlığını türk sponsorlara borçlu olan euroleague yönetimi türk takımlarına zaten kıl ama sezon başından beri efes'le ergin hocaya ekstra ayar. niye? çünkü ergin hoca euroleague yönetiminin kendilerine haksızlık yaptığını her defasına dillendiriyor da ondan.

    türk sponsorları asla anla(ya)mıyorum. parayı veren düdüğü çalmalı ki birçok spor organizasyonunda böyledir; süper lig'in yayıncısı olan bein sports'un fikri, izni ve/veya onayı olmadan maç takvimini belirle(ye)mez mesela türkiye futbol federasyonu. parayı veren biz ama paramızla rezil olan yine biz, çok acayip. allah aşkına masaya yumruğunuzu vursanıza biraz abilerim yahu, çekin resti, gerekirse temsili olmayacak şekilde çıkarıp vurun masaya. para bizde, güç bizde.

    euroleague yönetiminin efes'e ve ergin hocaya yönelik tutumundan sonra emin oldum, bu sezon sonunda efes o kupayı alır, ödül töreninde de ergin hoca euroleague ceo'su jordi bertomeu'ya şovunu yapar.

    haydi eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın