resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1778
    falcao ile yanyana oynayinca ustasinin yaninda saz calarken cekingen davranan sazci gibi görunuyor gözume. ayrica unuttugumuz falcao’nun ne kadar teknik, tehlikeli ve hayvani bir golcu oldugunu bize tekrardan gösteriyor. bir tik daha klasini yukseltmesi gerek, sezgilerini gelistirmeli ki zaten ceza sahasi yakininda, icinde topla bulustugunda kendisi de korkunc bir forvet.

    misir’in osuruk liginden cikip, falcao ile top oynamak. bir arap ulkesinde, tozlu, kahverengi ve toprak olan sokak aralarinda, pazardan aldigi yirtik ayakkabisi ile top kosturan cocugun hayali olsa gerek. simdi birlikte dus aliyor, her sabah onu göruyor, ona pas atip, ondan pas aliyor. öglen yemeklerinde yanina oturup, onunla konusabiliyor. tv’lerde gördugu portekiz’in, ispanya’nin ve fransa’nin icinden gecen, zamaninda milyonlarca euro ederi olan o efsane karsisinda duruyor. etten, kemikten yapilmis.

    yuruyedur cocuk, falcao ile selfie tek hayalin olmasin. keske drogba ile de oynayabilseydin. yasin yetmedi ama bir gun antenmanda yanina o buyuk dev adam oturursa, skimsonik saint etienne yerine cimbom’a gelerek ne denli dogru bir is yaptigini anlayacaksin. stadlar seyirciye acildiginda, o stadin ugultusu önce sana pembe ve tatli bir panik atak gecirtip, sonra ”ya rabbi bu enerjim nereden geliyor 180 dakka kosabilirim” dedirtecek.

    tekrar hos geldin...anakonda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın