• 6302
    son zamanlarda başkanıyla, yöneticisiyle, taraftarıyla futbol ortamını ne kadar çirkinleştirebilecekse o kadar çirkinleştiren kulüp.

    başarısız oldukça kudurdular, kudurdukça sağa sola saldırmaya başladılar, sağa sola saldırdıkça ülkedeki futbol ortamını çekilmez derecede çirkinleştirdiler. her puan kaybı sonrası saçma sapan ağlıyorlar, sürekli hakemleri suçluyorlar, habire galatasaray ve galatasaraylılara saldırıyorlar. ulan nizami ofsayt çizgilerini bile kabullenmeyip var operatörlerinin fetöcü olduğunu iddia edecek kadar şuursuzlaştılar artık inanılır gibi değil ya. asla ama asla kendilerinde suç yok, tüm puan kayıpları hakemler ve var operatörleri yüzünden. sürekli bunların üzerine oyunlar oynanıyor, herkes bunlara karşı, fetö bunların sinir uçlarıyla oynuyor. başkanından yöneticisine hepsi biliyor aslında işin bunlarla alakasının olmadığını ama başarısızlığa kılıf bulup hedef şaşırtmak kulüp politikası olmuş artık. aklı başında fenerlileri tenzih ediyorum, iq'su ayakkabı numarasını geçmeyen milyonlarca avel de bunlara inanıp peşlerinden gidiyor.

    bu heriflerin sürekli yüzsüzce ortalığı karıştırma çabasından, futboldaki kavga ve düşmanlığı körüklemesinden bıktım artık. midem bulanıyor ya tiksiniyorum. allah kahretsin ne kupaymış, ne şampiyonlukmuş, ne yıldızmış lanet olsun ne istiyorlarsa verin yeter ki karakterli olsunlar, yeter ki futbol ortamını daha fazla çirkenleştirmesinler lanet olsun ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın