• 26818
    bu yazıyı yazmam yüksek ihtimal ofsayt alır ama umurumda değil herkes gibi düşünmektense farklı bakış açılarıyla bakmayı seviyorum.

    işler kötü gittiği için veya kaos ortamı olduğu için yazmıyorum bu yazıyı zaten belirteceğim ana başlık olan "laubali" kelimesini yazılarımda çok zaman kullanıyorum.

    fatih hocayı ne kadar sevdiğimi ve yönetimi eleştirdiğimi yazılarıma denk gelenler okur bilir. ama bence yönetim doğru karar verdi. çünkü para cezası ve kadro dışı kararı verseydi belhanda sözleşmesi 2 ay kaldığı için takım içerisinde huzursuzluk yaratabilirdi. bu bence oldukça net bir mesaj olmuştur.

    bu net mesaj ne diye sorarsanız. fatih hocam 2016 yılından beridir takımlarındaki futbolcuların laubali durumlarına çözüm bulamıyor. bu yüzden avrupa şampiyonasını yaktı ve birçok futbolcuyla küstü arası açıldı.
    bize gelince özellikle geçen yıl belhanda küfür olayı ve nzonzi baş kaldırması bunlardan biriydi. bu yıla baktığımızda arda viski bardaklı fotoğraf paylaşımı, derbi sonrası açıklamalarında maç öncesi puro yaktım der. marcao elektronik sigaralı paylaşımları ortaya çıkar. etebo maç sonrası video paylaşır ve takım kaptanının ceza almasına sebep olur. en son belhanda yönetim eleştirir.
    bu karar bence hocanın takım üzerinde gösteremediği sertliğin yönetim tarafından gösterilmesine sebep olmuştur. şampiyonluk yolunda hoca takımı bozmamak adına böyle bir sertlik göstermek istemeyebilir ama benim gözlemim olarak fubolcular son galibiyet serisi ile birlikte çok fazla gevşemişti.

    bakın bunlar içki sigara muhabbeti falan olabilecek şeyler sonuçta bunlar insan keyfi olarak bir şeyler kullanabilir ama sen bunu göz önüne seremezsin. takım kaptanı olarak hiç seremezsin çünkü diğer futbolcular senden cesaret alır.
    saha dışındaki bu fazla rahatlık yeri geliyor saha içine yansıyor oyuncular konsantrasyon kaybı yaşıyor geri düşüyoruz 1-2 futbolcu hariç skora isyan eden kimse çıkmıyor.

    sonuç olarak bu dakikadan sonra belhanda yolundan giden futbolcu takımı sabote eder. futbolcu olarak sen eğer kaptan değilsen yönetime eleştiri yapamazsın topunu çıkar oynarsın eleştirini takımın patronu (hoca) yapar ki zaten yeri geldiğinde yönetimle kavga bile ediyor. yönetim beceriksizse iki ay sonra genel kurul oylar başkası gelir. hocası başarısızsa taraftarlar memnuniyetsizse hocası bile gider.

    dün taraftara bugün yönetime oraya buraya sallayan futbolcu yarın bir şey olur hocasına da sallar bunu unutmayın. bazen bazı şeylerin önünü kesmek en doğru olanıdır. eğer şampiyonluğu kaybedip bunu belhanda olayına bağlanırsa o iş gelecek yıl adına en büyük yanlışlardan biri olur.
    çünkü bu takım alanya maçı dahil top oynamıyor 2-3 futbolcu hariç istekli değil herkes sahada kafasına göre takılıyor.

    umarım futbolcular bu karar sonrası ciddiyetini geri kazanma yoluna girer. bize son 12 maç büyük konsantrasyon ve ciddiyet lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın