• 26810
    süper lig 2020-2021 sezonunda kazanan kadro bozulmaz ile radikal değişiklik arasında savrulan takımımız.
    aslında oyun ve kadro istikrarı gibi bir altın oranımız olsa da iki uç arasında sürekli savrulmasak.
    kazanan kadro bozulmaz diye daha iyi işleyecek düzeni, çarkın düzenini bozan parçaları değiştirmeyerek kaçırdık.
    oyunu kaybederken skoru kazandığımız için görmezden geldik ama gün geldi skor da gidince doğru yaptığımız şeyleri de sil baştan değiştirerek hafızayı sıfırlayıp yeni bir riski üstlendik. üstüne koyup ilerlemek varken sürekli zar atmanın peşine düştük.
    7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçının istatistikleri parlak gibi duruyor, rakip ceza sahasına girişler yüksek falan ama oyun iştahı ve pozisyon kaliteleri asla 23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçı gibi değildi. sivasspor maçında skor 2-2'ye geldiğinde takım durdu ve değişiklikler de bu durgunluğa tüy dikti.
    acaba 13 mart 2021 kayserispor galatasaray maçına kaç değişiklikle çıkacağız. yapcağımızı bu değişikliklerin kaçı aslında görece iyi işleyen parçalardan olacak. yine ilk yarıyı bomboş geçirip, ikinci yarıya daha da radikal değişikliklerle mi gireceğiz diye korkuyorum.
    fb'nin yaptığı ve buradan keyifle takip ettğimiz hataları biz de sıklıkla yapar olduk. her hafta tahmin edilemeyen bir 11'le çıkıp, bakalım ne yapacağız diye bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın