• 26801
    ligde kalan haftalarda fenerbahçe ile birlikte puan kaybetme kredisi kalmamış takımdır. tekrar kredi açmak adına tek şansı besiktasin hata yapmasıdır.

    ancak gel gelelim beşiktaş zor fikstüre yeni girdi, bizim 2 hafta önceki halimiz gibi sallantida bir oyun oynuyor ve haftaya basaksehire takılması icten bile değil. sonrası fenerbahçe derbisi, bu iki haftada yapmamız gereken sadece kazanmak.

    kalan haftalarda beşiktaş ile maçımız var, o maça kadar 3 puan arkalarında olabiliriz. bu haftaki 7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçı sonrası lig bitti havlu attik söylemlerini asla kabul etmiyorum. şampiyonluk yolundaki 1 rakibini deplasmanda yenip ikili averajı almış bir takimiz, diğer rakibimiz ile iç sahada macimiz var, dolayısı ile son haftaya kadar bu takımın pes etmesi asla kabul edilemez.

    ligde şu an küme düşme hattı alev aldı, besiktasin puan kaybını beklemek zorundayiz, ancak bu sözlükte bizim çok kötü oynadığımız ve besiktasin uçup kaçtığını yazan arkadaşları kınıyorum. çünkü nerdeyse mac kaçırmayan ben besiktasin bizden farkli yaptığı tek şeyin 3 on libero ile oynayarak gol yemeden maçları tamamlaması.

    burdan sonra yapılması gereken ilk şey kalan haftalarda birlikte oynayabilen, doğru ilk 11 i kurmak olmalı. en büyük soru stoper ikilisi kim olacak ? sağ açıkta kim oynayacak? orta saha ikilimiz kim olacak ? yedekten girip oyunu değiştirecek isimler kim? b ve c plan taktığımız hala ve ısrarla orta sahayı boşaltıp 2 forvete dönüp rakibe bol bol kontra atak fırsatı verip puan kaybetmek mi olacak yoksa daha düzgün bir plan kurabilecekmiyiz?

    hoca bu hafta tüm.bunlara iyi çalışıp sadece onumuzdeki haftayı değil ligin geri kalani için doğru planı kurabilirse bu kurtlar sofrasından şampiyon olarak cikariz. hafta hafta bakıp sürekli birşeyleri degistirmeye devam edeceksek hedefimiz malesef 2. lik olacaktır. şampiyonlar ligi ön elemesinde olmak zorundayız. en azından feneri altımıza almak zorundayız.

    yok öyle pes etmek, havlu atmak, bu takım son haftaya kadar calisacak savasacak! iç sahada beşiktaşı 2 farklı yenip liderliği alacak! ama bu haftadan pes etmek havlu atmak aman diyeyim!

    şimdi sen yeniden aslan gibi savaş galatasaray!

    size inanıyor ve guveniyoruz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın