• 90
    mutlak olarak konsantrasyon ve hedef23! parolaları ile sahaya çıkmamız gereken maçtır.

    uzun süredir devam eden bir galibiyet serisine sahibiz ve maalesef ki bizim galibiyet serilerimiz sıklıkla böyle kolay maçlarla bozuluyor. mayıs ayına doğru ise bu virajlarda kaybettiğimiz puanlar için çok daha fazla çaba sarfetmek durumunda kalıyoruz veya rakiplerimizin maçlarına da bağlı kalıyoruz.

    kendi işimizi kendimizin halledip, son üç haftada olduğu gibi, başkalarına bakmaksızın yolumuza devam etmemiz gereken maçtır. oyun olarak beklediğimiz kadar iyi seviyelerde olmasak bile hocamızın yeni dönem mantalitesine uyan bir oyunu sahaya az çok yansıtabiliyoruz. dün 2 mart yeni malatyaspor beşiktaş maçı'ndaki beşiktaş'ın oynamış olduğu direkt futbolun aksine biz daha set hücumuna dayalı bir sistem tercih ediyoruz. geçişleri doğru ve zamanında yapmak üzere doğru paslaşmaları ve alan paylaşımlarını yaparak kaleye gitmeyi hedefliyoruz. bu da bizi daha oturaklı ve sahada çoğu zaman ne yapmak istediğini bilen bir takım hüviyetine büründürüyor. bu maçta da bundan taviz vermeyip, doğru aksiyonları alarak eninde sonunda istediğimiz sonuca ulaşmalıyız.

    yine her maçımıza gerek taraftarımız gerekse teknik ekip ve futbolcularımız 'telafisi olmayan' gözüyle bakıyor. bunu sosyal medya paylaşımları, kafilemizin seyahatlere gidişlerdeki uygulamaları vs. ile çok net bir şekilde görebiliyoruz. maç kadrosu için ise kim çıkarsa çıksın üzerine düşeni en iyi şekilde yapacaktır.

    vurduğumuz gol, yediğimiz ofsayt olsun. kazasız belasız, sakatsız bir 3 puanla dönmek dileği ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın