• 79
    zor maçtır. ne oynayacağımıza dair bir karar vermemiz lazım evvela. pas oyunu mu geçiş oyunu mu set oyunu mu? ne ?
    ikincisi luyindama’nın oynadığı her maçta sıkıntı yaşayacağımızı bir tek ben mi düşünüyorum acaba dedirten maçtır. son 3 haftadır ilk 11’e yerleştiğinden beri futbolumuz geriye gitmeye başladı yine. olmuyor demekki, neden yanlışta bu kadar ısrar ediyoruz anlamıyorum. adamın karar verme becerisi düşük olduğu yetmezmiş gibi bu kararı uygulamasında da ciddi sıkıntıları var. bu yaşına rağmen donk oynarken daha rahat oynuyor, üretiyor ve farklı kazanıyoruz. luyindama’nın ayağına top geldiğinde ödüm patlıyor artık.
    üçüncüsü ankaragücü gibi serseri mayın misali can havliyle oynayan takımların artık kaybedecek birşeyi olmadığından görece rahat ve hedefsiz olan göztepe, antalya hatta karagümrük’te bile daha tehlikelidir. ciddiyeti bir an elden bırakmamamız şart.
    dördüncüsü kör göze parmak sokar gibi alanyaspor ve erzurumspor maçları topu kazanamama, topu kalemizden uzak tutamasa gibi oyunumuzdaki büyük defoları gösteremeyip ders aldırmadıysa vay halimize. hatta kasımpaşa maçını da ekleyerek biz taylan-donk ikilisi yerine luyindama-etebo değişikliğiyle geriye gittik, gidiyoruz. eğer puan kaybetmediysek bu türk futbolundaki haksız yarışma ortamına karşılık ilahi adaletin tecellisidir. zira allah sevdiği kuluna eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş.
    umarım hocamız da kazanan takım bozulmaz safsatasından vazgeçip ideal 11’ine dönüş yapar ve keyifli galibiyetler alırız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın