resim
Mete Kalkavan
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 886
    3 gün önce 39 yaşında kuzenim vefat etti ve pek yazasım yok açıkçası ama bu adamın bizim maçımıza atanmasını ben sindiremiyorum.

    27 şubat 2021 galatasaray bb erzurumspor maçından önce bu sezon galatasaray kendisinin yönettiği maçlarda puan kaybetmemiş olabilir, istatistik iyi de gözükebilir ama mete kalkavan gibi hakemler zaten işini ince ince yapar. istatistikler her zaman doğruyu göstermez. sen iyi oynarsan, rakipten bariz stünsen ve penlatı-kırmızı kart vb çok ciddi hata yapmamışssan ayapacağı şeyler en fazla sana çok kart göstermek, avantajları kesmek, rakibin sertliğine izin vermek, çok faul çalmak gibi şeyler olur.kaldı ki kendisi fifa hakemi olduğu için mentörleri de her maçını izliyor. raporları gidiyor. yani göz göre göre biçemez, bahattin şimşek gibi.

    bu tip adfamlar sana konya'da, malatya'da, sivas'ta puan kaybettirir. 8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçı gibi. kornerde sana yapılan faulu çalmaz, devam eden top çizgi üzerindeyken ayağına temas alan oyuncu kendisini atar ve var desteği ile penaltı uydururlar. seri 8-9-10 olacakken olmaz.

    peki mete kalkavan kim midir?

    (bkz: mete kalkavan/#2864611) kendisi net olarak, işte budur.

    galatasaray sk başkanı televizyonda bas bas bağırdı önceki yıllarda "vermeyin kardeşim bizim maçımıza mete kalkavan'ı, güzel kardeşim sen de galatasaray maçlarını alma" dedi ama inatla galatasaray maçlarına veriliyor.

    fatih terim'in alanya'da "tatlı şeyler değil" bunlar dedikten sonraki ilk hakemin kendisi olması tesadüf mü?

    tuzaklar çok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın