resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11722
    iyi ki irfan'ı almadık, alamadık! belhanda saç baş yolduruyor, öyle pas hataları yapıyor ki insanın ekrana vurası geliyor ama o gelsin diye neredeyse üç veya dört scoutluk transfer kümesini kapatan irfancan daha mı iyi olacaktı? evet, belhanda çoğu maçta sırıtır yeşil sahada, insanı deli eder ama deli ettiği kadar da mücadele ettiği kayıtlıdır.

    çoğu taraftar olarak buluştuğumuz nokta damarı tablo yapılası sneijder sonrası gelmesidir. sneijder gönderilirken (tam zamanında ayrılmamıza rağmen) içimizde ukte bırakıyordu. yerine gelip, onun formasını giyen belhanda, sneijder gibi değildi. wesley klasik on numara tadı bırakan futbolculardandı. uzaktan şut çekerdi, incesine kısasına uzununa pas atardı. belhanda'nın kötü bir futbolcu olmadığını onu en ağır eleştirenlerde biliyor ama bizim istediğimiz tadı yemekte barındırmadığı için onu eleştirmekten geri duramıyoruz. tuzsuz lahana dolması gibi bir tadı var. görünüş, istikrarlı döngüsü hoş gelse de tadı hep bir eksikliği barındırıyor.

    45 dakika da oynasa, kırmızı kart da görse, saç baş yolduruyor bile olsa belhanda bu takımdan gideceği güne kadar oynamalı. terim'in olmadığı bir galatasaray'da zaten çoktan kapı dışarı edilmişti.

    oyuncu havuzu daha çeşitli olan, sakatlık bela olmadan atlatmak istediğimiz bu devre için belhanda'nın yok saydığımız katkısını bile ihtiyaç duyacağız.

    'fener ağlamayı' son kez ondan duymak istemiyor musunuz sezon sonu? :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın