resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 912
    sinan yılmaz, transfer sonrası inceleme videosunda kendisi için ümit karan benzetmesi yapmıştı.

    mostafa'yı ilk maçında oyuna girdiğinde bu gözle izlemeye başladım, yanılmıyorsam maçtaki ayakla ilk şutu soldan geriye çıkartılan bir topa oldu ve şut dağlara taşlara gitti. ben de yıllar öncesine gittim.

    2000'lerin ilk yarısı. evde digitürk yok kuzenle maç yayınlanan mekanlara gidiyoruz. maç boyu yorumlaşıyoruz. ümit karan'la ilgili tespitimiz şu: "önce bi şevkini alacak, sonra golünü atacak"

    açılımı da şöyle: ümit karan maça başladığında ya da oyuna girdiğinde, ilk şutunda genelde allah ne verdiyse abanır ve topu uzayın derinliklerine yollardı. çoğunlukla olabilecek en kötü şutla maça başlardı. biz de derdik ki 'tamam şevkini aldı, şimdi atmaya başlar.' ne zaman bu lafı desek, ümit karan sonrasında bi şekilde gol yapmayı başarıyordu. bir nevi toteme dönüşmüştü bu laf artık.

    mostafa'ya yapılan benzetme sonrası aklıma bu anlar geldi. sağolsun forvetimiz de ilk şutunu daha taşa atıp şevkini aldı, sonra da golünü yaptı. bundan sonrasını dikkatli izleyelim. mostafa mohammed maçtaki ilk şutu uzaklara yolladıktan sonra golünü de kaydediyorsa, yeni ümit karan gelmiş demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın