resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2088
    bence mert hakan'dan farklı ve düzgün bir çocuk. malesef bu şanlı forma herkese nasip olmuyor harbiden.
    (bkz: bu şanlı forma nasip olmaz herkese)

    adam galatasaray'ı istedi ama teklifler fenerde daha yüksekti. elbette kalmayi tercih edebilirdi ama adam artik basaksehirden kopmuştu ve bir daha büyük takım şansı yakalayamayabilirdi formu dusebilirdi.

    mert hakan gibi yalamalık yapmadı. babamin hayalini gerçekleştirdim dedi kendi hayalini değil. cunku kendi hayali galatasaray fatih terim ve en yakın arkadaşlariydi.

    elbette en yakin arkadaşına haksizlik edenlerle bir olmamalıydı ama bu da onun kariyer firsatiydi. elinde bu teklif kaldı adamın riske atmamayi tercih etti. yaza kim öle kim kala. ayrica emre de kafasina girdi. bir sürü bos vaatler falan.

    kim erolun teknik direktör olduğu takima gitmek ister fatih terim varken? o da bunu istemiyordu. ayrica kankileriyle beraber olmak istiyordu. bunun yaninda gittigi takım mevki rol itibariyle ona yaramayacak onu da biliyor. toplari ozil pelkas kullanacak irfancana insiyatif aldirirlar mi?

    biz hala galatasarayliyiz beyler adam endişelerle dolu imza attı fenere belki de icten ice aci çeke çeke aklinda kalbinde kalan florya hayalleriyle.* *
    adam mevcut şartlar yüzünden galatasaray'a rakip olmak zorunda kaldı.

    simdi dik dursaydi yaza kalsaydi diyorsunuz biliyorum ancak kolay olmayabilir o dik duruşu göstermek. haftalardır sahada hayalet bu adam etkileniyor. komple düşmekten korktu. bir heyecan + emre baskısı imzaladı. bence düştüğü kafa karisikligi durumu aci verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın