• 41
    iki himmetçi kulübün mücadelesine sahne olan tiyatro.

    ligi başakşehir'e kazandırdıkları için türkiye kupasının ardından süper kupayı da trabzon'a vererek ağızlara bal çalmışlardır.

    kurduğunuz düzen de, himmet ile başarı hediye ettiğiniz kulüpleriniz de, ve her şeyden önce siz de tarihin tozlu sayfalarına karışacaksınız. memleketin dağlarına bahar geldiğinde kaçacak delik arayacaksınız, ben de o gün keyif sigarası içiyor olacağım.

    her fırsatta sığındığınız allah tez zamanda belanızı versin.

    edit: himmet kelimesi yüzünden dmler aldım, kamuoyunda bize karşı kullanılıyormuş falan, niye öyle dedim bir açıklık getireyim yanlış anlaşılma olmasın.

    himmet kayırma anlamına gelir, her himmeçti diyenden fetöcü anlamı çıkartmak da iktidarın medya kullanımı üzerinden kelimeleri ve anlayışları nasıl manipüle ettiğinin göstergesi. bu takımlar hükümet tarafından kayrılıyorlar, hükümetin himmeti sayesinde bu başarıları kazandılar. her fetöcü himmetçidir doğru ama her himmetçi fetöcü değildir. zamanında fetö tarafından kayrılıp bir yere gelenler nasıl bugün hesabını veriyorsa hükümet tarafından kayrılanlar da gelecekte hesabını verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın