• 545
    (bkz: #3069629)

    detaylı, savlarını verilerle destekleyen, gayet anlaşılır bir analiz yapmıştır. emeğine sağlık.

    kimsenin anlayamayağı bir entry de değildir. pek çok sayıda kişi anlamış ki güzel bir entry olduğunu belirtmiş, anlayamama kısmı olsa olsa kişisel bir durumdur, buna da yazı sahibinin veya herhangi başka birinin yapabilecek birşeyi olduğunu düşünmüyorum. ayrıca insan anlamadığı birşeyi niye eleştirir ki değil mi?

    -defans oyuncularından bahsetmemiş, çünkü zaten muslera yokluğuna rağmen orada işler tıkırında. en az gol yiyen takımlardan olduğumuzu belirtmiş daha ne yapsın? yani bence başka bir deyişle demiş ki, elinde oyuncu (iyi veya kötü değil, "oyuncu") olunca hoca doğru adımları atıyor.

    -josef futbola sergen'in kazandırdığı bir isimmiş. futbola isim kazandırmada, belli başlı (özellikle hiç umulmadık) oyunculardan yüksek performans almakta master seviyede bir isim zaten takımımızın başında. sırf kadromuzdan bir çırpıda örnek verilebilecekler taylan antalyalı, ömer bayram, donk.

    -atiba yaşlı olabilir fakat bu yaşıyla bugün transfer edilmedi. eğer gönderilmeseydi melo'nun da bu yaşları takımda görebileceğini varsayacağımız, kendisinden ne alacağını bildiğin, performansı bir düzeyin altına düşmeyen bir futbolcu.

    -aboubakar müzmin sakat bir futbolcu olabilir. yönetimleri ne yapmış bu konuda peki? (bir yalanlama veya aksi yönde bilgi bilmiyorum, varsa düzeltebilirim); yönetimleri işlerini doğru yaparak tek taraflı fesih hakkı olan, performansa dayalı bir sözleşme yapmış kendisiyle. yani taraftar baskısıyla transfer yapmamış veya çaresizlikten plansızlıktan transferin son günü elinde kalan tüm parayı bir forvet için karşı tarafa vermemiş.

    -kiralık kısımları ise saymaya gerek yok. bildiğim kadarıyla kiralık futbolcuları kadrolarının çok da yüksek olmayan bir yüzdesini oluşturuyor. en azından mevki olarak kesinlikle böyle. niye mevki dedim? çünkü en çok eleştirilen geçen sezonda güzide yönetimimiz, 3 isimden oluşan galatasaray futbol takımı ilk 11 orta sahasını tamamen kiralık isimlerle kurdu. kiralık kiralık derken bu kıyasları da detaylıca yapalım ki eleştirimizin bir anlamı olsun değil mi?

    edit: 3. paragrafa "bence" eklenmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın