• 544
    (bkz: #3069629)

    kısacası diyor ki;

    galatasaray olarak topu kale ağzına kadar getiriyoruz ama içeri sokamıyoruz çünkü bizim ileri uç oyuncuları (herhangi bir takımın skor yükünü çeken ön üç-dört oyuncudur) kabzımal. üretken değiller, hem gol atamıyorlar hem de asist üretemiyorlar. oyun formatımız da sıkıntı yok pozisyon buluyoruz ama futbolun öznesi olan gol yok veya yeteri kadar değil diyor şair burada.

    birde bu öndeki kabzımallar gol atamıyor, asist yapamıyor iken oynanmak istenen ideal oyun şablonuna da uygun değiller. hatta bu ileri uç oyuncuları resmen 5 benzemez. ne yapsan ortaya herkesi tatmin edecek bir şekil çıkmıyor diyor.

    ayrıca kadro derinliği de yok, kör topal oturtulan sistemden bir oyuncu çeksen kağıttan kule gibi sistem yıkılıyor diyor.

    inşallah şairi ben doğru anlamışımdır :) (anlamayan olduysa decoder vazifesi görürüm belki diye yazdım)

    oyuncu kontratlarında bahsetmemiş zira bu teknik yada teknik direktör ile ilgili bir konu değil. kontratı yönetim verir. nasıl ki şimdi istenen her adamı alamayız ffp var diyorsa yüksek maaş alan oyuncuları da zamanın da veto edebilirlerdi. kaldı ki takımda yüksek maaş alan adamların çoğu eski yönetim ve hoca zamanından kalma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın