• 543
    (bkz: #3069629)

    yine anlamadığım bir yazı kaleme alan yazar. vaktim bol olunca uğraşıyorum, yazının sağına bakıyorum, solunu deşiyorum, bazı bazı ortasından dalıyorum yazıya ama bir türlü anlayamıyorum bu arkadaşımızı nedense. halbuki iyi de anladığımı söylerler ama ben kendisini anlayamıyorum açıkçası.

    hocayı savunduğunu düşündüğüm son yazısında mesela; kaliteden bahsederken oyuncuların yıllık ücretinden hiç bahsetmemiş. sonra bu kadrodaki çoğu oyuncunun alınmasını kimin istediğinden de. mesela hollanda milli takımı sol kanadı olan oyuncumuz babel kontratı haricinde hiç mi hiç geçmiyor yazıda.

    ondan sonra ne bileyim... ligin en iyi 5'lisi olan sağ bek-sol bek-stoper-kaleci oyuncularımızdan bahsedilmemiş. direkt başakşehir'in beşiktaş'ın orta sahaları bizden daha iyi denmiş.

    beşiktaş'ın çöp oğlu çöp futbolcularından yine bahsedilmezken, ve bizdeki kiralık oyuncuların fazlalığından bahsedilirken kalkıp şöyle bir cümle kurmuş;

    "dahası beşiktaş'ın elinde bulunan josef-atiba-ghezzal-rosier-aboubakar sende yok."

    bi' bakalım bakalım şu oyuncuların durumuna;

    - josef bize alınsa ortalık yangın yerine dönerdi ama sergen kendisini futbola yeniden kazandırdı. biz mi ne yaptık? sevilla'da 11 oynayan fernando'yu ıslıklattık ve gönderilmesine ses çıkartmadık. sebep?

    - atiba, tugay kerimoğlu'yla yaşıt.

    - rosier... aaaaaaaaaaaaa kiralık aa bu. tüh.

    - aboubakar? müzmin sakat, 8 yıldır topa vurmadı ama nedense sergen ondan da verim alıyor.

    - ghezzal? bir kiralık daha.

    biraz haaland, biraz lewandowski, kimsenin anlayamayacağı xg'ler, yz'ler, kdv'ler derken muhteşem anlayamadığım bir yazı çıkarmış yine ortaya işte özetle.

    not: bu yazıyı yazarken 9.99 xg ile 400 kere tuşa bastım. pi'yi 3 alıp arda turan kuvvetini yok saydım. nereden baksanız penaltısız 22 gole eşit bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın