• 8
    https://twitter.com/.../1342776064125382657

    açıkçası fenerbahçelilerin bizim hakkımızdaki düşüncelerini siklememeyi öğreneli çok oldu. şahsen sosyal medyada da fenerbahçe'yle alakalı herhangi bir konuda etkileşime dahi girilmemesi gerektiği kanaatindeyim zira karşıdaki kitleyle mantık çerçevesinde iletişim kurabilmek imkansız. hatta egzajere edeyim; galatasaray twitter hesabı çıkıp "fenerbahçe > galatasaray" biçiminde bir tweet paylaşsa fenerbahçe kontra olarak "hayır, galatasaray > fenerbahçe bi' kere"yi yapıştırır, bu derece odaklanmış durumdalar bize 180 derece zıt olmaya. ali, metin, veli vs. hiç fark etmez.

    biz fenerbahçe'yi fenerbahçe taraftarından daha iyi tanıdığımız için her daim önde olmaya devam ediyoruz futbol branşında. şahsen rakip taraftarın, rakip yöneticilerin linkteki kafa yapısında olmasından muazzam derecede memnunum ve müteşekkirim. topuyla tüfeğiyle salt hedefe odaklanmış bir fenerbahçe görmektense kafayı galatasaray'la, galatasaray'ın başarılarıyla bozmuş bir ezeli oluşum benim işime geliyor.

    vaktinde ünlü bir türk düşünürü bu ve benzeri durumlar için son derece akılcı ve net bir tanımlama yapmış, "sikimden aşağı kasımpaşa" diye. ellerinden öpülesi türk düşünürü gidi ya. <3
App Store'dan indirin Google Play'den alın