resim
Ali Yavuz Kol
Takım:E. Erokspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:23
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 541
    aslan gibi futbolcu. korkusuz ve sorumluluk almaktan kaçınmıyor. genç bir futbolcu için yetenekten sonraki en önemli husus korkmamaktır.

    18 aralık 2020 fatih karagümrük galatasaray maçı'nda asli işi kaçırdığı kafa topunda olduğu gibi ceza sahası içerisinde topla buluşmak iken takımı adına olumlu bir şeyler yapmak için pozisyonu dışındaki yerlere koşular yaptı ve alış verişe girişti. bu çocuk maça 80 küsürüncü dakikada girmesine rağmen hiç çekinmeden en kritik yerlerde defalarca topla buluştu ve çok tehlikeli olabilecek 3 atağın içindeydi. özellikle son saniyedeki atağımızda orta beklediği yerden koşarak seken topu aldı ve pası azıcık doğru verse şu an kahraman olabilirdi. e bu adam futbolcu tabii ki bunları yapacak denilebilir ama kesinlikle kolay olmayan şeyler bunlar. mağlup iken girilen maçta hata yapmaktan çekinmemek çok önemli. keşke o topların en azından birinde şut atmayı deneseydi diyorum. ayrıca yediğimiz 2. golde futbolu bilen birisi suçu ali yavuz'a atmaz. kaleci ya da defans oyuncusunun pas hatası yapması dışında kaptırılan topun gol olması pek tabii kötü yerleşim nedeniyledir.

    şu ekonomik şartlar altında genç oyuncularımıza daha çok saygı ve inanç beslememiz gerekirken tam tersi linç etmek hiç doğru değil. hele hele maçı çevirmek için kendini yırtan biri için ayıp sayılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın