• 33
    gerçekten futbolun taktik-teknik yönüne ilgi duyan birinin başarılı olmasının imkansız olduğu bir oyundur.

    hazır taktik denilen garabetlere baktığınızda tek orta sahalı, iki forvetli, tek on numaralı saçma sapan dizilişlerin oyunun "bug"ı olduğunu görürsünüz. üstelik bu garabette defans yapmak mümkün değildir. savunmayı ileri çekerseniz takım arkaya adam kaçırır. geride savunma yapar, ikinci bölge presi kullanayım derseniz babayı kullanırsınız, öyle bir şey yoktur. bu oyun "kim daha iyi atak yapacak" oyunudur.

    yani hata açıkçası bende, bu saçmalığa bir geri zekalı gibi 220 lira verdim. burada geri zekalı olan benim. futbolun teknik-taktik yönüyle alakası olmayan, saçma sapan bir basın toplantısı simülatörüne para veren adama ne denir?

    yani el insaf, atletico madrid 15 aralık 2020 itibariyle la liga'da 4 gol yemiş sadece. böyle bir takımı bu sözde menajerlik oyununda kuramazsınız. 2019-2020 sezonundaki wolverhampton orta blok presini oyunda yapamazsınız. kafasız bir moron gibi davranan savunmacılarınızı izleyip, rakip takımın mal gibi atak yapmasına güvenmeniz lazım.

    kısacası elinizde pembe, büyük bir dildoyla mordor ordularına karşı yapabilecekleriniz, bu oyunda defansa yönelik yapabileceklerinizden çok daha fazladır. birinde en azından meşrebinize uygunsa keyif alarak ölürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın