• 502
    dortmund’la kendilerini benzeştiren bir çok fb’li tanıyorum ve yadırgamıyorum da her sene garibanlar bu sene o sene diye övünüyorlar ama bayern(gs) ne kadar ölü başlasa da o toprağı atıp geriden gelip ipi göğüslüyor.

    fener ersun’lu kadroyla övünür suçu başkana kadar ersunu gönderdi der tff yolumuza taş koydu hakemler bizi doğradı der, dortmund’da oyuncularımızı bayern aldı sözleşme bitmeden görüştü onu yaptı bunu yaptı diye ağlar.
    son görüşlerim şunlar dortmund’la ilgili bence geçen seneden daha kötü bir takımlar hakimi’yi kaybedip yerini meunier ile doldurmaya çalıştılar ve takım içi görev dağılımında hakimi bence takımın görevini en iyi yerine getiren oyuncusuydu.sonra bariz bir savunma sıkıntıları vardı bunu kaliteli bi takviyeyle gidermek yerine eldekilerle yetinmeyi tercih ettiler.milyonlar saçıp aldıkları schulz gibi oyuncularda beklenti performans açısındansa içler açısı.bizim gibi kiralık oyuncu işine girdiler reyna gibi genç bir oyuncuya haddinden fazla forma şansı verdiler çocuk gelişip öğrenebileceği de bir etkileşim çağındayken aşınan istikrarsız sonuçların etkisiyle bunu benimseyip bir kaç yıl sonra aidiyetini osunu busunu yer dortmund’dan başka bir kulübe gider.

    bence sıkıntı favre’nin son 1,5 yılında başarı anlamında gelişim kaydedemesi,transfer stratejisi ve her şey iyi gidiyor gibi gözükürken oyuncuların bir anda tıkanması mesela sancho ne yapıyor bu sezon lazio maçında izledim de keşke sarılsaydı dedim söylendiği 100-150 miktarlarına..

    ginter’i yolla,diallo’yu yolla aldıklarında boşluklarını doldurmasın.yaşlı bir orta saha kurgusu kur ve her geçen sene takım düşsün.gençler elindeki velinimet favre ve dortmund onlar da kazanma alışkanlığını kaybetmeden bir an önce silkelenip kendine gelmelisin.

    kramaric gibi iş bitirici yardımcı forvet,arnold gibi oyun görüşü üst düzey duran top ustası ve bensebain’i gibi bir joker transfer için zorlanabilir.

    ama tabi bunlar benim gezenimde olan sorun ve çözümler :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın