• 318
    erzurum maçı öncesinde hatay maçı dahil önümüzde 6 maçlık fırsat var vasat bile oynasak en az 13-14 puan almalıyız büyük takım refleksi ve şampiyonluk yolu buradan geçer diye bir şeyler karalamaştım.
    hatta sivas maçı öncesi aynı yazıyı tekrarladım, açıkçası puan kaybı olarak sivas ve rize deplasmanlarını yazmıştım ama bugün o zorlu eşiği atlayarak 3/3 totalde 6 maçın 3 tanesini kazanmış olduk. şu orta saha kurgusuyla ilk 2 içinde olmamız gerçekten çok iyi.

    oyun olarak ne yaptığımıza bakarsak hoca taylan ve emre kılınç ikilisinden sezon başından beri orta sahada şapkadan tavşan çıkarttı diyebiliriz. yanlarına belhanda performansını 1-2 tık yükseltince cidden oyuna hükmediyoruz. arda belhanda feghouli 3 lüsü gayet iyi anlaşıyorlar bu sevindirici bir gelişme. hepsi toplam bir bütün olunca takım göze hoş gelen kaliteli futbol oynuyor.

    maç içerisinde özellikle ilk yarı sonlarında ve 2-0 dan sonra sivas baskısıyla oyuna hükmetti. bunun sebeplerinden biri topu dikine değil de yana çevirmeye başlayınca takım aşağı çekiliyor ve değişikliklerin geç gelmesine bağlıyorum.
    ayrıca kaleci okanı tebrik ederim zor geçen günlerin ardından kendini zihinsel olarak toparlayıp sahaya dönmesi ben buradayım demesi oldukça önemliydi.

    sonuç olarak erzurum ve ankaragücü maçları kötü futbol sivas maçı ise genelinde iyi futbol oynayarak kazanıldı. her zaman iyi futbol oynayamazsınız ama zor zamanlarda toplayabilidiğiniz kadar 3 puan toplamak önemli. başakşehir, erzurum, sivas gibi 3 zorlu deplasmanı kayıpsız geçen takım ve teknik heyeti tebrik ediyorum darısı artık belalımız rize deplasmanı başına diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın