• 94
    daha önceki girdilerim sakatlık veya olmadığı sürece, sezon başındaki kadro ve oyun yapısına dönmemiz gerektiğini söylemiştim ki sivas maçıyla beraber geri dönüyoruz. ideal kadromuzdan saracchi, falcao ve muslera sakatlıkları dolayısıyla yok, geri kalanlar sahada. iki maç tökezleyince homurdanan taraftar ve sonrasında gelen dahiyane bir fikir olan yönetimin kendi futbolcularımızı taraftar gruplarına ve medyaya yem etmesi sonucu hoca kadro değişikliklerine gitmişti, sonucu hep beraber gördük.

    maç kadrosundan beni ürküten tek kişi emre taşdemir. ayarsız bir enerjiyle oynuyor ve ne yazık ki saracchi kadar savunma yapamıyor. en az saracchi kadar git gel yapacaktır fakat yapacağı ortalar ve son tercihleri ne kadar başarılı olacak tahmin etmek güç. emre taşdemir özelindeki endişelenme sebebim şudur ki, sahaya çıkan kadroda iki tane oyun kurucu kanatla oynuyoruz. topu alıp içeri vurmaktan ziyade, ayağını çizgiye basıp oyun kurmayı seven iki profil arda ve feghouli. dolayısıyla, arkalarında oynayan beklere çok iş düşüyor.

    yorgun ve defans hattı problemli rakibimize karşı umarım maçı erkenden koparıp, elimizdeki futbolcu grubunu yormadan oyuncu değişiklerini futbolcularımızı korumak adına yapabiliriz. güzel futbol ve galibiyet dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın