• 311
    kamp kadrosundaki oyuncu grubundan çıkabilecek en iyi kadro ve dizilişle maça başladık. marcao bu kadar kötü oynamasaydı gol yemeden güle oynaya kazanacağımız bir maç olacaktı, aynı şekilde sol bek yedeğimizi orta sahada kullanmak zorunda kalmasak maçı ilk yarım saatte çözer rahatımıza bakardık.

    eldeki kadro bu, oynamamız gereken oyun ilk haftalardaki oyun. o oyunu oynayabilmen için orta saha kurgunda taylan, belhanda ve emre kılınç üçlüsünün aynı anda sahada olması gerekiyor. özellikle taylan belhanda birlikteliği sakatlık veya kart cezası olmazsa bozulmamalı. genel kanının aksine etebo, emre akbaba, oğulcan gibi isimlerin yedek kulübesinde olması gerektiğini düşünüyorum. falcao iyi oynarken hakeme kurban gitti, maç özelinde en üzüldüğüm kısım bu oldu.

    rakibe gelirsek eğer, erzurumspor yine küme düşmek için en ideal kadroyu kurmuştu ama son anda yaptıkları ricardo gomes hamlesi işleri değiştirdi. yoksa rezalet bir kadro ve teknik direktör kombinasyonuna sahip. top oynama niyetleri yok, bağırış çağırış rakibi ve hakemi sindirme mantığıyla maça çıkıp bütün maç boyunca bunu uyguluyorlar. küme düşmeleri türk futbolunun yararına olur. zira, böyle takımları gördükçe insanlar spordan soğuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın