• 42
    kura çekimi sonucunda bizim dışımızdaki türk takımlarının gruplara kalması zora girmiş gibi duruyor.

    öte yandan, biz hajduk'u çoktan elemişiz, rangers da willem ii'nin içinden geçmiş gibi yorumlar yapılmasını çok tuhaf karşılıyorum.

    başakşehir'in geçtiğimiz sezon manchester united'la oynaması muhtemel bir uefa avrupa ligi rövanş maçı vardı. fakat önce içeride 1-0 yendiği kopenhag'a deplasmanda iki farkla kaybetmemesi gerekiyordu. buna rağmen bir hafta boyuncu bütün spor programlarında, çok sevdiğim emre özcan da dahil olmak üzere, 'başakşehir manchester'ı eleyebilir mi' tarzı sohbetler yapıldı. herkes kopenhag çoktan elenmiş de başak manchester'la eşleşmiş gibi rahattı. yok epureanu rashford'ı durdurabilir mi, azubuike bruno fernandes'i kitleyebilir mi bilmem ne. ne oldu sonra? başakşehir kopenhag'dan 3 yiyerek boyunun ölçüsünü aldı.

    özetle, önce hajduk split'i eleyelim, sonra rakibimizin kim olacağını bekleyelim. ondan sonra elimizde yine bir hafta olacak zaten. artık ianis hagi'yi mi konuşuruz, ibrox'ta en son rangers'a sahayı nasıl dar ettiğimizi mi yad ederiz, yoksa willem ii'nin birincisinin nerede olduğunu mu sorgularız, o bize kalmış. ama dereyi geçmeden paçaları sıvarsak işimiz yaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın