• 25155
    12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçında güzel bir oyun ortaya koyan ancak eksiklerini göz ardı etmemesi gereken takımdır.

    öncelikle sevgili hocam pas oyunundan nispeten vazgeçmiş, bu sene büyük ihtimalle prese dayalı, hava toplarından ribaund'ları toplayarak, top kayıplarından yararlanarak hızlı paslarla geçiş oyununa dayalı bir futbol izleyeceğiz. hoca sadece defanstan pasla çıkmak istiyor ancak, fatih'in 3-4 kere topu şişirmesinden fark ettiğimiz üzere çok zorlamaya gerek olmadığını düşünüyor, bu düşüncede diagne'nin rolü mutlaka olacaktır çünkü hava topunu karşılayacak başka oyuncusu yok ancak 12 eylül 2020 galatasaray gaziantep fk maçında topun düşeceği olası bölgeleri kalabalık tutmaya çalışmış.

    omar sağ tarafa dinamizm kattı, çok teknik bir oyuncu değil ama atletik ve feghouli'nin açıklarını kapatması gerekiyor, ilk maçtan bunu başarmış gibi gözüküyor, hücumda da bekleneni verdi, omar nokta transfer olmuş diyebiliriz ancak daha zorlu bir sol kanatla karşılaştığında ne yapacağını göreceğiz.

    taylan gerçekten güzel bir oyun oynadı, galibiyette büyük payı var. ancak şunu da görmek lazım oyun boyunca çok fazla baskı görmedi rahat oynadı, baskı altındaki oyununu da izlemek lazım, başakşehir maçında bunun cevabını alacağız büyük ihtimal. ayrıca stoperlerin arasına girmedi, daha ileride bir 6 numara olarak oynadı. galatasaray'ın bu oyun tarzında -bekler de ileri çıkınca- geride sadece stoper ikilisi kalıyor, biraz riskli ancak hücumda çok etkili bir takım oluyor.

    saracchi, arda, emre kılınç üçgeninde hızlı atak organizasyonları sol tarafta etkili oluyor, omar'ın kattığı dinamizm de belhanda ve feghouli ile sağ tarafa bir hareketlilik katıyor, yani iki kanat da işliyor, bu oyun içinde çok önemli keza rakip bir kanada önlem aldığında verecek cevabınız olmalı.

    falcao zaten çok kaliteli bir santrafor sakatlanmadığı sürece bu oyun devam ederse gollerine devam edecektir diye düşünüyorum ama sakatlanırsa nasıl olacak düşünemiyorum.

    luyindama'nın zamana ihtiyacı var, yavaş yavaş kendini toparlar.

    gaziantep fk defans çizgisini önde kurdu, daha geride kuran takımlarla oynanan maçlar bu seneki şampiyonluk ihtimalinde kıstas olacaktır, kasımpaşa maçı olabilir.
    yani kapanan takımlara karşı nasıl bir oyun izleyeceğiz bunun cevabını hep birlikte göreceğiz, şampiyonluk anadoludan geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın