• 872
    bugün iş çıkışı serviste eve gelirken aklıma mj'in "the last dance" belgeseli geldi. o veya bu sebepten ötürü tamamını izleyememiştim, açtım, kaldığım bölümden devam ettim izlemeye, sanırım 4 yada 5.bölüm olması lazım.
    ilgili bölümde mj'in son all star maçından kareler görüntüler veriliyor, bu sırada 19 yaşında ilk defa all star olan rookie kobe braynt mj'in veliahtı olarak lanse ediliyor. belgesel bir anda kobe ile yapılan röportajla devam ediyor. kobe kendisine mj ile bire bir maç yapsa kazanacağı yönünde telkinler olduğunu belirtiyor ve ekliyor: "ben bugüne kadar yaptıklarımı, benden izlediklerinizi mj sayesinde yaptım. mj olmasaydı ben olmazdım, bana yol gösterdi, çok faydalı öğütler verdi" . bu sözleri kobe'den duyarken gerçekten gözlerim doldu. inanılmaz bir profesyonel, gerçek saf bir yetenek, çok iyi bir baba ve gerçekten karakterli vicdanlı bir insandı. bu kadar genç yaşta iken böyle talihsiz bir kaza ile aramızdan ayrılması, gerçekten üzücü.

    yazar notu: ilgili bölümü sadece bir kere izleyebildim, sözlerini birebir yazamamış olabilirim, aklımda kaldığı, bendeki etkisi kadarıyla yazmaya çalıştım.

    edit: son all star maçı derken, bulls forması ile son all star maçını kast ettim, yoksa wizardas forması ile 2 kez daha all star olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın