• 102
    hic umutlu olmadigim sezon (hakemi tffsi vari diger kulup baskanlari vs.) , keske transfer falan yapmasak bosuna da 3-5 macta gencleri parlatiriz belki uefa da varken hazir.

    ornek kadro; ( bu kadro olmali ya da olmak zorunda wow super vs demiyorum ornek sadece metalitesi olayin onemli olan, bu tarzda bircok kadro opsiyonu olusturulabilir kale defans forvet sabitken.)

    okan/muslera
    omar luyindama/emin marcao suleyman
    emre k. taylan bartug saracchi
    emre a.
    falcao

    saracchi yi one cekmek kimisine gore sacma gozukse de, enerjisi yuksek, bekine yardim eder, ustelik bindirmeleri ve cizgiye inisleri cok iyi.
    taylana biraz iki yonlu ortasahaya evrilmesi icin egitim vermeli ve yuksek enerjisinden faydalanmaliyiz. saracchinin bindirmeleri emre kilincin iceriye deplase olmasiyla ceza sahasinda 3 oyuncu sokmus oluyoruz. sag kanat bindirmeleri ise omara kaliyor. eger uygulanabilirse, sene sonuna okanin performansina bagli 6 oyuncumuzu pazarlama sansi doguyor.

    ardasi, omeri, linnesi, diagnesi vs de rotasyonu olustursun. belki sampiyonlugu verirsin ama icinden parlayacak bir tanesi sana sampiyonlar ligi geliri getirir.

    tabi ki,
    https://twitter.com/...652597473386502?s=20
    dediginizi duyar gibiyim.*

    neyse iste sonra uyandim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın