• 47
    ben bu sporu takip ederken, olabildiğince bu teorilerden uzak durmaya çalışırım, hatta bu teorilerle futbolu tartışan insanlarla konuyu uzatmadan kapatırım.

    ancak, 2019-2020 sezonu, gerek beinsports'un hali hazırda düşen gelirleri, gerekse covid-19 süreci sebebiyle pazarlama açısından yükselmesi istenen başakşehir takımının şampiyonluğu için en uygun sezon haline geldi. bunu liglere verilen aradan sonra galatasaray ve trabzonspor'un ilk iki haftada kaybettiği puanlarla da birleştirince, son az çok belli gibi duruyor. geçtiğimiz sezonlarda, komik bir tartışma konusu vardı mesela, başakşehir şampiyon olursa, kutlamalar nasıl olacak diye. taraftar yok takımda. ancak bu sene, covid-19 sebebiyle bu durum bile ülke için avantaj, zaten şampiyon olan takım stadyumda kutlama yapamayacak, insanların sokakta kutlama yapmaları da salgın boyunca pek sağlıklı değil. lige ilgi de azalmış durumda, insanların daha büyük sorunları var, ve hevesleri kalmadı maç izlemeye, maçların seyircisiz olması da bunda büyük etken.

    başakşehir bu sene şampiyon olursa, geçtiğimiz senelerde hem yayıncı kuruluşa hem de kutlamalara dair endişelerin ortadan kalktığı bir ortamda şampiyon olmuş olacak. olası bir satış durumu için de güzel bir pazarlama gücü kazanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın