• 444
    "galatasaray'a operasyon çekildi" gibi bir cümleyle yine popülist taraftarların ağzına bir parmak bal çalmış ama operasyonu bizzat kendisi yapmıştır.

    galatasaray'ın ayrıcalıkları alındı diyerek bunca zamandır takımın hakkıyla elde ettiği tüm başarıları gölgeleyen bir konuşmada tabii ki galatasaraylılara gel gel yapacak.

    sadece bu da değil, bu transfer sezonunun en büyük olayı olan mert hakan yandaş'ın fenerbahçe'ye geçmesi için de aylardır bilfiil çalışmıştır. vole'de her hafta mert hakan'ı alın diye ali koç'a çağrılar yapan serdar ali, bu hafta işi bitirince rahatlamış ve "mert hakan da çok fikir değiştirdi canım" demiştir.

    esas tehlike bence futbol teröristi olan ahmet ercanlar ya da taktığı bir oyuncuya sinirlenince takıma eleştiri ayarını kaçıran uğur karakullukçu değil bizzat bu adamdır. ahmet'i kendi kitlesi dışında kimsesi sallamaz, uğur da gün sonunda yine galatasaray için konuşur ama çelikler sizi ayakta uyuturken galatasaray'a en büyük kötülüğü yapar.

    serdar ali çelikler'in galatasaray övgüsü kafasını kesmek için yatırdığı koçun başını okşamasına benzer. kestikten sonra da hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam eder.

    samimi adam yaaa, galatasataylı değil ama çok seviyorum muhabbetini yaaa. hadi oradan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın