• 20
    başına gelen haksız uygulamaya , (galatasaray’ın normal sezonda şampiyon olduğu yıl, sonradan “ playoff konması gibi “ oyun oynanırken kural değiştirilmesi” uygulamasına benzeyen bir saçmalık) kurban giden çağdaş ve başarılı tekvandocu kız..

    galatasaray playoff’u da aşmıştı, bu kız yapamamış, rakibine rusya’da kaybetmiş.
    kendi elleri ile bu kızı yurtdışında başka bir ülkeye itiyorlar.

    kurumların başına kayırmacılıkla iş bilmezleri geçirirseniz böyle olur. senin elinde aynı siklette iki tane dünya çapında başarılı sporcu varsa, bunları en iyi şekilde değerlendirirsin. anlaşırsın bir dost ülke federasyonu ile ( azerbeycan, bosna- hersek, kosova..) , sporculardan birini de bu ülke forması ile olimpiyata gönderirsin. çinliler masa tenisinde öyle yapıyor mesela..

    başarılı, çağdaş , özgür ruhlu sporcu kadınlardan rahatsız olan bir kesim var bu ülkede. kadın voleybol milli takımından da, jimnastikçilerden de, tenisçilerden de vs...

    ekleme: her iki sporcunun birbiri ile yaptığı maçları izledim. ikisi de iyi sporcu, siklet düşmesi iremin dezavantajına olmuş, kübra da hareketli , fakat aynı form durumunda olsalar irem daha iyi olurdu gibi geldi bana çünkü uzun ayak boyu ve yukarıda hamle gücü çok üstün. fiziğinin ve aklının sayesinde spektaküler bir tarzı var. 62 kilonunun olmaması çok kötü olmuş. formda olduğu zaman , kendi sikletinde, iyi zamanlarındaki hamza yerlikayanın verdiği seyir zevkini veriyor.
    olay makyajı, medya kullanması, vs değil , kızın sporculuğu karşılaştırmalı olarak ayak uzunluğu ile gelen dövüş tarzı ve aklı. irem gitmeli, hatta bir şekilde ikisi de gitmeli.

    ekleme 2=ceo güzel yazmış. kübra açısından da bakmak lazım tabii. iremin ise 57-62-67 sikletleri boyunca çabası da müthiş her ne kadar kurnazlık ihtiva etsede. ben kabahat gene federasyon da diyorum. ellerinde aynı siklette 2 dünya şampiyonu varsa, ki bu yıllardan beri de görülüyor zaten, bir tanesini başka ülke federasyonu adına yarıştırma yolunu bulmalılardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın